2. el MSI GTX 1060 Ti Ventus 3000 TL'ye alınır mı?

oldschoolplayer

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

2020 faturalı, mining yapılmadığı söylenen MSI GTX 1660 Ti Ventus OC modeli 2.999 TL fiyatına sahip kart var. Bulunduğum şehirde. Testlerini henüz yapmadım.
Belki bir miktar pazarlık ile fiyatını düşürebilirim. Elimdeki mevcut kartı satıp üzerine biraz ekleyip alma niyetim var. 1080P'de kullanmak için. Güncel bir sokete geçmeye niyetim yok. Ekran kartını ufak bir güncelleme yapsam benim için yeterli. Sizce bu fiyata ya da bir tık altına bu kart alınır mı?

Sistem özellikleri;

Intel i7 4790 işlemci.
Sapphire RX 570 Nitro+ 4 GB ekran kartı.
2x8 1600 MHz RAM.
500W PSU.

Herkese merhaba,

2020 faturalı, mining yapılmadığı söylenen MSI GTX 1660 Ti Ventus OC modeli 2.999 TL fiyatına sahip kart var. Bulunduğum şehirde. Testlerini henüz yapmadım.
Belki bir miktar pazarlık ile fiyatını düşürebilirim. Elimdeki mevcut kartı satıp üzerine biraz ekleyip alma niyetim var. 1080P'de kullanmak için. Güncel bir sokete geçmeye niyetim yok. Ekran kartını ufak bir güncelleme yapsam benim için yeterli. Sizce bu fiyata ya da bir tık altına bu kart alınır mı?

Sistem özellikleri;

Intel i7 4790 işlemci.
2x8 1600 MHz RAM.
500W PSU.

Alınır ama işlemci darboğaz yapar onu söyleyeyim.

Herkese merhaba,

Sistem özellikleri;

Intel i7 4790 işlemci.
2x8 1600 MHz RAM.
500W PSU.
Mining yapılmamış ve temiz ise 2500 üzerinde ve 3000 civarında fiyatları. Normal yani. Ama bu tarz bir kart alırken bence en önemlisi temiz olması. 200 fazla olsun temiz ve mümkünse garantili sorunsuz olsun diye bakmak lazım. Malum özellikle bu modeller mining kuşağına denk geldiği için iyi düşünüp tartmak gerekli.

Alınır ama işlemci darboğaz yapar onu söyleyeyim.
Peki bu işlemciye 1080p için darboğaz yapmayacak güncel kartlardan ne alabilirim

Mining yapılmamış ve temiz ise 2500 üzerinde ve 3000 civarında fiyatları. Normal yani. Ama bu tarz bir kart alırken bence en önemlisi temiz olması. 200 fazla olsun temiz ve mümkünse garantili sorunsuz olsun diye bakmak lazım. Malum özellikle bu modeller mining kuşağına denk geldiği için iyi düşünüp tartmak gerekli.
Benim de kafama takılan mining dönemine gelmesi ve kutu, fatura ve garanti olmaması. Üst model kartlara geçsem işlemci darboğaz yapacak. İki arada bir derede kaldım açıkcası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı