4K'ya Amazon Yurt dışı kart buldum MSI RX 6600XT. Alırken ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
4K'ya Amazon'dan Yurt dışı kart buldum MSI RX 6600XT. Alırken ne yapmam lazım?
Ne kadar kullanıldığına. Ne sıklıkla. Ve hangi sıcaklıkla kullanıldığına dikkat etmen gerek.4K'ya Amazon Yurt dışı kart buldum MSI RX 6600XT. Alırken ne yapmam lazım?
Ne kadar kullanıldığına. Ne sıklıkla. Ve hangi sıcaklıkla kullanıldığına dikkat etmen gerek.
Garanti vs yok zaten nasıl anlayacagız hocam.
Ürünün vida etiketi duruyor açılmamış galiba.
Bir de Param Güvende sistemi olayı var. Ama komisyon çok alıyor güvenilir bir istem midir bu. Taksitle vs alasak.
Bence 1000 lira daha biriktir ve sıfırını al.Garanti vs yok zaten nasıl anlayacagız hocam.
Ürünün vida etiketi duruyor açılmamış galiba.
Bir de Param Güvende sistemi olayı var. Ama komisyon çok alıyor güvenilir bir istem midir bu. Taksitle vs alasak.
Bence 1000 lira daha biriktir ve sıfırını al.
5K ya 0 6600XT?
Teşhir ürünü ama 2. Elden iyidir![]()
ASUS DUAL-RX6600XT-O8G AMD 8GB GDDR6 128Bit | MARKET DİJİTAL LED AYDINLATMA TİC.LTD.ŞTİ.
markalı ASUS DUAL-RX6600XT-O8G AMD 8GB GDDR6 128Bit ve binlercesini sitemizde bulabilir ve taksit ile satın alabilirsin...www.marketdijital.com
![]()
ASUS DUAL-RX6600XT-O8G AMD 8GB GDDR6 128Bit | MARKET DİJİTAL LED AYDINLATMA TİC.LTD.ŞTİ.
markalı ASUS DUAL-RX6600XT-O8G AMD 8GB GDDR6 128Bit ve binlercesini sitemizde bulabilir ve taksit ile satın alabilirsin...www.marketdijital.com
Teşhir ürünü ama 2. elden iyidir.
FurMark'a şok frekanslar stoktan düşük değilse, ekranda kararma yoksa, ekranda çizgi çıkmıyorsa, sıcaklık %70+ fan ve 80 dereceye dayanmiyorsa sorun yok.
![]()
Teşhir ürünü ama 2. Elden iyidir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.