2. el MT-07 mi 0 450NK mı?

Xesn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelike bu iki motor dışında yorum yapmayın.
Babam motor almayı düşünüyor en son 450NK almayı kararlaştırdık ama ilanlarda temiz MT-7'ler görünce kafam çok karıştı. Sıfır 450NK (2025) yerine 2. el MT (2017-18) daha mantıklı geliyor. Ehliyeti yetmiyor ama 35KW'a kısıtlayıp ruhsata işletmeyi düşünüyoruz. 35.000 km'de temiz ilanlar var. NK'nin fiyatı 340-350 arasına, MT ise 300-320 bandında. MT alınca 30-40 bin bir şey artıyor bununla da eksiklerini tamamlamayı düşünüyoruz. Almamıza daha 2 ay var, sizce ne yapmalıyız? Ne kadar yorum benim için o kadar iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen temiz diyorsun, hangi ustaya gösterdiniz motoru? Sahibinden'deki bütün motorlar zaten tertemiz görünüyor, reis. Ama bütçen 300'den yüksekse, 450Nk'yı aklından bile geçirme, o parayı Çin malına bağlama. Gerçekten iyi bir usta bul, öyle al. 07'yi alırken de mutlaka yağını değiştir, "Ben veririm parasını." de. Kısıtlamayı da ben bayilerin yaptığını daha önce görmedim, en azından İzmir ve Manisa civarında. Eskiden direkt öyle satıyorlardı. Yani bayiler uğraşmaz diye düşünüyorum. Yine de bayileri ara ve sor.

Ayrıca niye a almıyor baban alacaksa motoru?

Sen temiz diyorsun, hangi ustaya gösterdiniz motoru? Sahibinden'deki bütün motorlar zaten tertemiz görünüyor, reis. Ama bütçen 300'den yüksekse, 450Nk'yı aklından bile geçirme, o parayı Çin malına bağlama. Gerçekten iyi bir usta bul, öyle al. 07'yi alırken de mutlaka yağını değiştir, "Ben veririm parasını." de. Kısıtlamayı da ben bayilerin yaptığını daha önce görmedim, en azından İzmir ve Manisa civarında. Eskiden direkt öyle satıyorlardı. Yani bayiler uğraşmaz diye düşünüyorum. Yine de bayileri ara ve sor.

Ayrıca niye a almıyor baban alacaksa motoru?
Almadan önce tanıdık bir ustayla gidip bakmayı düşünüyoruz ve senin dediğin gibi mt daha mantıklı geliyor. Ehliyetide ileride gaza gelip yüksek cc alamamak için a2 almış, şimdide yükseltmekle uğraşmıyor.
Hiç aklıma gelmedi ama mantıklı gibi duruyor. Bende biraz mt hayranlığı olduğu için söylemiştim ancak bunuda değerlendireceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı