E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 541 19 Eylül 2023 #1 Arkadaşım 3-4 kere kullandığı Nike Jordan jumpman diamond ayakkabısını 1K ya vereyim diyor, alınır mı? Tipi çok hoşuma gitti.
Arkadaşım 3-4 kere kullandığı Nike Jordan jumpman diamond ayakkabısını 1K ya vereyim diyor, alınır mı? Tipi çok hoşuma gitti.
U us1991 Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Eren.Bayram. dedi: Arkadaşım 3-4 kere kullandığı Nike Jordan jumpman diamond ayakkabısını 1K ya vereyim diyor, alınır mı? Tipi çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmıyorsam ayakkabı Nike sitesind 993TL.
Eren.Bayram. dedi: Arkadaşım 3-4 kere kullandığı Nike Jordan jumpman diamond ayakkabısını 1K ya vereyim diyor, alınır mı? Tipi çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmıyorsam ayakkabı Nike sitesind 993TL.
S Savvia Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 3 4 kere giyilmişse bence sıkıntı olmaz ama nasıl kullanıldığına bağlı
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.525 Çözümler 37 19 Eylül 2023 #4 Orijinal ve sağlamsa, ayrıca sıfır fiyatından daha uygunsa ve beğendiyseniz neden olmasın?
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat.
Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat.
E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 541 19 Eylül 2023 #6 Eşref Bey dedi: Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Orijinal ve sağlamsa, ayrıca sıfır fiyatından daha uygunsa ve beğendiyseniz neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Yakın arkadaşım, basketci olduğu için tonla ayakkabısı var o yüzden veriyor us1991 dedi: Yanlış bakmıyorsam ayakkabı Nike sitesind 993TL. Genişletmek için tıkla... Eski bir ayakkabı, ben stoklarda bulamadım. Link atabilir misiniz? Eşref Bey dedi: Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat. Genişletmek için tıkla... İnceledim hem orjinal hem de sorunu yok gibi gözüküyor
Eşref Bey dedi: Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Orijinal ve sağlamsa, ayrıca sıfır fiyatından daha uygunsa ve beğendiyseniz neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Yakın arkadaşım, basketci olduğu için tonla ayakkabısı var o yüzden veriyor us1991 dedi: Yanlış bakmıyorsam ayakkabı Nike sitesind 993TL. Genişletmek için tıkla... Eski bir ayakkabı, ben stoklarda bulamadım. Link atabilir misiniz? Eşref Bey dedi: Ayakkabıyı inceleyin. Yırtık vs. var mı diye. Sağlamsa alın ama şüpheli geldi bana. 1k çok az bir fiyat. Genişletmek için tıkla... İnceledim hem orjinal hem de sorunu yok gibi gözüküyor