İnternetin iyiyse onun yerine ucuza bir telefon alıp Xbox Cloud ile ayda 35 TL vererek her oyunu oynayabilirsin telefonun varsa almana gerek yok telefon yerine tablette alabilirsin.
YouTube'da nasıl yapıldığını gösteren videolar var.
Bence alınır, keyifli. Oyunlar pahalı, bölge değiştirmeye gelince; elimdeki 10 ayrı kartı da usa dışında hiçbir yerde kabul ettiremedim, eshop'lar sıkıntılı gibi. Onu da dikkate alın.
Konsolu ne icin aliyoruz o zaman hocam. GTA 5 mi oynayacagiz PS5'de, FIFA 23 falan mi? Bunun icin 15000 TL vermeye gerek var mi? RX 5500 XT Sistemim var her oyunu catir catir oynuyorum yaninda game pass tertemiz. Konsol alinacaksa suan en mantiklisi XSS. Ben Switch'de alinir demiyorum ki. Su fiyata alinmaz, ama guzel konsol orasi ayri.