Mr.Mehmet112 Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Sorum gayet açık televizyona falan yansıtmayı düşünmüyorum sadece el konsolu olarak kullanacağım. Alacağım V2 modeli 6bin TL. Elden alacağım ve drift problemi de yok testlerini istedim. Sizce sıfır Lite mı yoksa 2.el V2 mi daha mantıklı olur?
Sorum gayet açık televizyona falan yansıtmayı düşünmüyorum sadece el konsolu olarak kullanacağım. Alacağım V2 modeli 6bin TL. Elden alacağım ve drift problemi de yok testlerini istedim. Sizce sıfır Lite mı yoksa 2.el V2 mi daha mantıklı olur?
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 V2 daha mantıklıdır bence.
Mr.Mehmet112 Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 @Mirza Kaplan hocam görüşünüzü alabilir miyim?
Thefun Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 147 10 Haziran 2024 #4 Hangisi senin için daha uygun onu düşünmelisin. V2 büyük ekran ile daha rahat oyunları oynarsın. İki kişi oyun oynayabilirsin her yerde. Lite daha kolay taşınılabilir. Çantan da yer kaplamaz. Dışarıda daha kolay kullanılabilir.
Hangisi senin için daha uygun onu düşünmelisin. V2 büyük ekran ile daha rahat oyunları oynarsın. İki kişi oyun oynayabilirsin her yerde. Lite daha kolay taşınılabilir. Çantan da yer kaplamaz. Dışarıda daha kolay kullanılabilir.
Mr.Mehmet112 Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 Thefun dedi: Hangisi senin için daha uygun onu düşünmelisin. V2 büyük ekran ile daha rahat oyunları oynarsın. İki kişi oyun oynayabilirsin her yerde. Lite daha kolay taşınılabilir. Çantan da yer kaplamaz. Dışarıda daha kolay kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Paraya kıyıp OLED aldım sıfır hocam.
Thefun dedi: Hangisi senin için daha uygun onu düşünmelisin. V2 büyük ekran ile daha rahat oyunları oynarsın. İki kişi oyun oynayabilirsin her yerde. Lite daha kolay taşınılabilir. Çantan da yer kaplamaz. Dışarıda daha kolay kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Paraya kıyıp OLED aldım sıfır hocam.
Thefun Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 147 18 Haziran 2024 #6 Mr.Mehmet112 dedi: Paraya kıyıp OLED aldım sıfır hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullan. Ekran kalitesi çok güzel OLED versiyonun ve şarjı en iyi olan.
Mr.Mehmet112 dedi: Paraya kıyıp OLED aldım sıfır hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullan. Ekran kalitesi çok güzel OLED versiyonun ve şarjı en iyi olan.