Eğer satıcı güvenilirse, her şey alınır. Ama ben yine de sıfır ürünlerden yanayım. @yasinbaba'nın da dediği gibi, en çok bozulan parçalar PSU ve HDD olduğu için, onları sıfır alabilirsiniz.
PSU ve HDD kesinlikle sıfır alınmalı. Diğer bileşenler içindr testler var bildiğim kadarıyla. 2. el almadığım için araştırmadım ve bilmiyorum o konuyu.
Buna rağmen şu öneriyi vereyim size. Kasayı değiştirmişler sanırım ama içindeki parçalar aynı
4500 tl iyi para GTX 1070 ve r5 1600 ü ikinci elden almanı tavsiye ederim r5 1600 ü geçenlerde almak için niyetlenmişti m 2. el 700 tl idi sana tavsiyem r5 1600 gtx 1070 li bir sistem kur rami ister 8 ister 16 yap 16 olsun diye ekran kartından kısma 4500 tl iknci el sıfır karışık sistem için çok iyi para gtx 1070 li bir sistem alabilirsin sıfır i3 8100 de alınabilir gtx 1070 le birkaç oyunda çok ufak miktarlarda ekran kartı %90 altına bile inmesede darboğaz var gibi ama sıkıntı çıkartıcak bir durum değil yarın birgün istersen işlemci değitirebilirsin bu arda 480 gb ssd alabilirsin ikinci el yada sıfır.
PSU ve HDD kesinlikle sıfır alınmalı. Diğer bileşenler içindr testler var bildiğim kadarıyla. 2. el almadığım için araştırmadım ve bilmiyorum o konuyu.
Buna rağmen şu öneriyi vereyim size. Kasayı değiştirmişler sanırım ama içindeki parçalar aynı