2. el PC alınır mı?

Mert Durmuş

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sahibinden de Gaming Türkiye diye birisi kasa ekran kartı işlemci falan satıyor.

Adamdan toplama kasa almayı düşünüyorum yani ekran kartı işlemci falan hepsi var.

Sizce güvenilir midir bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sahibinden de Gaming Türkiye diye birisi kasa ekran kartı işlemci falan satıyor.

Adamdan toplama kasa almayı düşünüyorum yani ekran kartı işlemci falan hepsi var.

Sizce güvenilir midir bir sorun ol

Sizce güvenilir midir bir sorun olur mu?
Merhaba kardeşim

Sen bana adresini ver kardeşim yaparız onu senle

GPU:RTX 4070 ti suprim
CPU:9 7950x
RAM:16 gb ram
ANAKADRT:msi pro a620m e
SSD:M2 SSD KİNGSYON 512 GB m2 nvme pcie 4.0 ssd 3500mb okuma yazma
işlemci soğutucu:amd stok fan

Nasıl yani
Kaç TL?

Gaming Türkiye ilgili forumdaki konulara bir bak derim. Eski adı andromeda teknoloji. Oradan alınmaz.

Aşırı pahalı sanki.
siz az biraz fikir sahibi gibisiniz neden alınmaz acaba

Gaming Türkiye ilgili forumdaki konulara bir bak derim. Eski adı andromeda teknoloji. Oradan alınmaz.

Aşırı pahalı sanki.
Suprim 4070 ti ve 9 7950 x i topladığımız zaman 55K yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Siz az biraz fikir sahibi gibisiniz neden alınmaz acaba

Suprim 4070 Ti ve 9 7950 X i topladığımız zaman 55K yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Forumda çokça bozuk ürünleri tamirli şekilde sattıklarına dair konu var. 2. elde rahatça o paraya sağlam sistem toplanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı