Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 664 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #21 377660 dedi: Yani, ben daha iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum. Konudakilerin fikirlerini de almak lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
377660 dedi: Yani, ben daha iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum. Konudakilerin fikirlerini de almak lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 4 Aralık 2021 #22 Wontyrex dedi: Arkadaşlar 2. el masaüstü PC alacağım fakat nelere dikkat etmeliyim ne türlü kontroller testler yapmalıyım? Detaylıca açıklarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta denediniz sorun varsa geri iade edebilecek misiniz.? Paranız boş olmasın .?
Wontyrex dedi: Arkadaşlar 2. el masaüstü PC alacağım fakat nelere dikkat etmeliyim ne türlü kontroller testler yapmalıyım? Detaylıca açıklarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta denediniz sorun varsa geri iade edebilecek misiniz.? Paranız boş olmasın .?