2. el PC almadan önce nasıl denenir?

MerakliKangal

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, masaüstü bilgisayar alıyorum 2. el garantili ama bunu deneyecek yer bulamıyorum. Satan alıcıyla ortak bir AVM'de buluşacağız ama monitör ve kasayı nerede test edeceğimi bilmiyorum. Vatan ya da MediaMarkt'da test edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Hocam sen onu bir PC tamircisinde test edersin anca, MediMarkt falan izin vermez muhtemelen.

Satan kişiye söyle senin için oyunlar yüklesin. Oyunları test et sonrada kasanın içine bak.

Müsait olur olmaz belli olmaz ve satıcının evi uzak oraya gidersem kasayı getirmem bayağı zor olur ve monitör alacağım kişi de farklı yani iki farklı kişiyle konuşacağım

Müsait olur olmaz belli olmaz ve satıcının evi uzak oraya gidersem kasayı getirmem bayağı zor olur ve monitör alacağım kişi de farklı yani iki farklı kişiyle konuşacağım

Dışarda prizi olan bir kafeye oturup test et. Üçlü prizini götürüp. Alıp gidersen ve arızası çıkarsa zor alırsın paranı 2. el işlerinde karşının vicdanına kalmış bir durum.

Satan kişiye söyle senin için oyunlar yüklesin. Oyunları test et sonrada kasanın içine bak.
Korktuğum şey çalışmaması değil 2 aylık bilgisayar ama ben birkaç parçası eksik olur donanınmsal olarak yada parçaları değiştirir vb için diyorum

Dışarda prizi olan bir kafeye oturup test et. Üçlü prizini götürüp. Alıp gidersen ve arızası çıkarsa zor alırsın paranı 2. el işlerinde karşının vicdanına kalmış bir durum

Bilgisayarı adamın iş yerinde deneyeceğim yardımınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…