Mckadia Hectopat Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar 2. elden PC toplamayı düşünüyorum. Temelde nelere ihtiyaç var bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 2. elden PC toplamayı düşünüyorum. Temelde nelere ihtiyaç var bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Kasım 2021 #2 İlk anakart, işlemci ve ram alın. Kasayı en sona bırakın. PSU bence ikinci el almayın.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 Mckadia dedi: Arkadaşlar 2. elden PC toplamayı düşünüyorum. Temelde nelere ihtiyaç var bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kasa. PSU. Anakart. İşlemci. RAM. HDD/SSD Ekran. Klavye. Mouse. Kulaklık vs. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Mckadia dedi: Arkadaşlar 2. elden PC toplamayı düşünüyorum. Temelde nelere ihtiyaç var bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kasa. PSU. Anakart. İşlemci. RAM. HDD/SSD Ekran. Klavye. Mouse. Kulaklık vs.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2021 #4 Sıralama böyle: İşlemci. İşlemciye uygun soğutucu. İşlemciye uygun anakart. Anakarta uygun RAM. İşlemcinin rahat besleyebileceği ekran kartı. Depolama için SSD ve HDD. Kaliteli bir PSU.
Sıralama böyle: İşlemci. İşlemciye uygun soğutucu. İşlemciye uygun anakart. Anakarta uygun RAM. İşlemcinin rahat besleyebileceği ekran kartı. Depolama için SSD ve HDD. Kaliteli bir PSU.
zafzafonboard Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 7 Kasım 2021 #5 PSU ikinci el satın alma da hangisinden başlarsan başla..
KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 7 Kasım 2021 #6 Ekran kartı birader ilk ve ilk alman gereken parça yoksa benim gibi erteleye erteleye 3 katı fiyatını görürsün.
Ekran kartı birader ilk ve ilk alman gereken parça yoksa benim gibi erteleye erteleye 3 katı fiyatını görürsün.
Coolpanda Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 392 Çözümler 4 8 Kasım 2021 #7 Hazır toplu bir sisrem al. Ayrı ayrı donanımlar daha pahalı ve uğraşmaya değmez.
Tokka Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 619 8 Kasım 2021 #8 2. el PC toplama zahmetli bilgin yoksa uğraşma hazır al.