zainzozo01 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Kasım 2024 #2 zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Mağaza bakımından mahalledeki bilgisayarcı anca alır (çok ucuza) ama sarı sitede vs. fiyatına uzun bir süre bekleyerek satabilirsiniz. Tavsiyem hem hazır sistem olarak ilan verin hem de parça parça.
zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Mağaza bakımından mahalledeki bilgisayarcı anca alır (çok ucuza) ama sarı sitede vs. fiyatına uzun bir süre bekleyerek satabilirsiniz. Tavsiyem hem hazır sistem olarak ilan verin hem de parça parça.
samchamberlaınn Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #3 zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Sarı site gibi yerlere ilan koy, Sosyal medyalarda videosunu çek.
zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Sarı site gibi yerlere ilan koy, Sosyal medyalarda videosunu çek.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #4 Letgo, Sahibinden, Dolap ve burası gibi forum sitelerinde.
batur1121 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #5 zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Elden satma örneğin mahalle bilgisayarcılarına kesinlikle verme her zaman piyasanın altı bir şey diyecekler vakit kaybı.
zainzozo01 dedi: Arkadaşlar ben PC'mi satmak istiyorum. Hangi mağazalar alır? Genişletmek için tıkla... Elden satma örneğin mahalle bilgisayarcılarına kesinlikle verme her zaman piyasanın altı bir şey diyecekler vakit kaybı.