2. el PlayStation 4 alınırken dikkat edilmesi gerekenler?

ORIGIN么LS

Femtopat
Günden güne fiyatlar artık zirvelerden düşmemeye başladı bugün doların yükselmesiyle birlikte PlayStation fiyatları gene arttı. Eylül sonu vergiler düşse de dolar çok yüksek ve bu nedenle 0 hayal oldu benim için. Değerli dostlar sizden istediğim 2. el PlayStation almayı düşünüyorum nelere dikkat etmem gerekiyor. Özellikle sahibinden de çok uyguna PlayStation'lar var güvenilir mi neler tavsiye edersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun size yardımcı olacağını düşünüyorum.

Hocam deneme imkanınız varsa deneyin. Dış kısmı gözden geçirin. Parlak kasalar çizilebilir. Bu önemli değil. Vuruk kırık var mı bakın. Garanti etiketi vardır. İçi açılmışsa yırtılır. Kolları deneyin. Arızalı olabilir. Biraz oyun oynayın. PS4'lerin fan sesi biraz fazla çıkar. Fan arızasını tespit etmek zordur.

Hocam ek olarak en önemlilerinden birisi de CUH sürümü bazı sürümler kronik arızalı oluyor son sürüm alınmaya dikkat edilmeli.

Sürüm dediğiniz güncelleme mi hocam ?
Hocam bu sahibinden de mağazalar falan var 2000 liraya falan satıyolar garantili ama ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum oturduğum yerde çok ters görmek denemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…