2.el PlayStation 4 vs 4 Pro

Ben zaten exclusive oyunlar için almak istiyordum. Series S pek mantıklı bir seçenek değil benim için. 4K takıntım yok. Exclusive oyunları oynar geçerim belki de FIFA veya pes.

Ben zaten exclusive oyunlar için almak istiyordum. Series S pek mantıklı bir seçenek değil benim için. 4K takıntım yok. Exclusive oyunları oynar geçerim belki de FIFA veya pes.

O zaman siz PS4 alın hocam. Dediğim gibi en önemli kriter oldukça yeni olması.

PS4 pro hala 4k oynayabiliyormu yeni oyunlarda?

Ben bir de PS Plus alır rahatıma bakarım diye düşünmüştüm yoksa PS Store'daki fiyatlar asla makul değil.

Son düzenleme:
Özel oyunlar ile derdin yoksa Series S al geç. PS4'e bu paraların verilmesini mantıklı bulmuyorum. Tabi bütçesi PS5 e yetmeyip PS almak isteyenler hala tercih edebilir.

Özel oyunlar ile derdin yoksa Series S al geç. PS4'e bu paraların verilmesini mantıklı bulmuyorum. Tabi bütçesi PS5 e yetmeyip PS almak isteyenler hala tercih edebilir.
Evet.
Profil fotoğrafınız enteresanmış hocam, ne düşünebilirim bilmiyorum. Bari NSFW değilmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…