2. el PlayStation 5 tavsiyesi

Merhaba. 2. el bir PS5 buldum. 2023 Ağustos ayında alınmış. Kutu fatura bulunmakta. Çift kol fat kasa 18k diyor. Sizce iyi mi? Fat kasa bir sorun yaratır mı? Ona göre Slim almaya çalışacağım.

Ürünün linki.

Fat kasa almayın. Dik koyamazsınız ve fat kasaların controllerları problemli. PS5 alacaksanız Slim veya Pro bakın.

Fat kasa almayın. Dik koyamazsınız ve fat kasaların controllerları problemli. PS5 alacaksanız Slim veya Pro bakın.

Hocam ayaklık ile dik pozisyonda kalabiliyor controllerda 11 10 serisinde problemli diye biliyorum CFI 12 serisinde sorun yok Pro çok aşar beni Slim'de 2. elde fat kasalardan pahalı oluyor genelde.

Fat kasayı dik koyarsanız işlemcideki sıvı metal akıyor cihazı yakıyor. Slim'de düzelttiler o sorunu. Controller hakkında tam bilgim yok fakat fat kasa önermiyorum alacaksanız Slim alın.

Fat kasayı dik koyarsanız işlemcideki sıvı metal akıyor cihazı yakıyor. Slim'de düzelttiler o sorunu. Controller hakkında tam bilgim yok fakat fat kasa önermiyorum alacaksanız Slim alın.

Evet hocam o olayı birkaç arkadaşa sormuştum o sorunun çok az olduğu ve eski 10 11 serilerinde olduğunu duydum Slim ile fat kasanın CFI 12 modeli ile arasında pek fark olmadığını söylediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı