My Funny Valentine
Hectopat
Hangisi daha mantıklı? Switch Lite'ı daha çok istiyorum ama oyunları çok pahalı, öte yandan PS vitada sonsuz oyun var. İkisi de hemen hemen aynı fiyat.

Online oynama niyetiniz yoksa switch Lite alıp CFW yapmak daha mantıklı gibi bence.
Switch kütüphane olarak oldukça geniş.
PS Vita, bilemedimben gecen hafta Razer Kishi aldim, bir de PPSSPP mi ne bir App var, PSP emulatoru onu aldim. Geceleri God of War, bazen pes14 oynuyorum telefonda. Nostaji olsun, koleksiyon olsun diyorsan PS Vita belki alinir ama ürün eski yani, bakimi filan sorun olabilir. Switch Lite gorece daha yeni, bir de kiriyorlar onu dunya kadar oyun oluyor, bakimi bence daha kolaydir vitaya gore.
Kırık al hocam. 0 makineyi kırıp satanlar da oluyor internette.Bende zaten Lite alma taraftarıyım ama Lite'ı kırması zor diyorlar ondan tereddüt ediyorum, bir de çip falan lazım diye bikiyorum. Yoksa Online falan umurumda değil.
Bende zaten Lite alma taraftarıyım ama Lite'ı kırması zor diyorlar ondan tereddüt ediyorum, bir de çip falan lazım diye bikiyorum. Yoksa Online falan umurumda değil.
Drift, Lite sürümde o kadar da sık yaşanmıyor diye biliyorum.Bir de crackleyince garantiten çıkıyor ve switchler hep drift yaptığından tamirde ettiremiyorum.
Kırık satıyorlar, sahibinden de oyle ilanlar da vardı sanki.
Drift, Lite sürümde o kadar da sık yaşanmıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.