2. el PS Vita vs sıfır switch Lite

Alakası olmayan cihazlar. Klasmanları farklı. Pocket PC değil handheld Console bu.

Handheld konsol olduğunu biliyorum. Ama o kadar para verirken 10 senelik konsol almak istemem şahsen. Vitanında sorunu az oyun çıkması. Şahsen ne oynamak istediğine göre karar vermesi gereken bir durum.

Yeni nesil oyunlar için switch Lite iyi olabilir PS Vita eski bir el konsolu ama zamanında gerçekten iyiydi.

Yeni nesil oyunlar için switch Lite iyi olabilir PS Vita eski bir el konsolu ama zamanında gerçekten iyiydi.

Vita fikir olarak güzeldi ama oyun çıkmadı yeteri kadar. Çok hızlı çekildi arkasından Sony. Bu yüzden PSP'yi tercih ediyorum. Şu anda da hala PSP kullanıyorum o yüzden.

Vita fikir olarak güzeldi ama oyun çıkmadı yeteri kadar. Çok hızlı çekildi arkasından Sony. Bu yüzden PSP'yi tercih ediyorum. Şu anda da hala PSP kullanıyorum o yüzden.

Evet Sony vitaya gerekli değeri vermedi PSP'nin diğer modellerine de çok değer vermedi Sony'nin el konsolları pek alınmaz.

Handheld konsol olduğunu biliyorum. Ama o kadar para verirken 10 senelik konsol almak istemem şahsen. Vitanında sorunu az oyun çıkması. Şahsen ne oynamak istediğine göre karar vermesi gereken bir durum.
Konsol 10 yıllık olunca oyun oynanmıyor mu? Ben halen Sega Saturn ile oyun oynuyorum. Eğer dediğiniz gibi oyunlar ilgi çekici geliyorsa neden olmasın.

Evet Sony vitaya gerekli değeri vermedi PSP'nin diğer modellerine de çok değer vermedi Sony'nin el konsolları pek alınmaz.

PSP'ye 4 sene destek sağladı deli gibi oyun çıkardı en azından. Vitayi ilk senesinde terkettiler resmen.

Konsol 10 yıllık olunca oyun oynanmıyor mu? Ben halen Sega saturn ile oyun oynuyorum. Eğer dediğiniz gibi oyunlar ilgi çekici geliyorsa neden olmasın.

Yani eğer 2-3 oyun için alınıyorsa eski Nintendo ve öbür platformlarin oyunlarıyla idare edilecek ise düz PSP de alınabilir. Şahsen belki uğraşsa normal switchide bulur bu fiyatlara. Cipli switch Lite 8 k düz switch 12 k 12 k verip Lite switch almam şahsen. Ayrıca garantiye güveniyor ise çip taktirmayacak oyunların cep yakacağım gerçeği de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…