2. El PS3 ne kadar eder?

PS3 Eskidi almayın. Para biriktirin 1-2 sene sonra PS5 geliyor.

Nasil PS3 eskidi ? Elimde 10 yillik PS var. FAT kasa. Cayir cayir GTA Online oynuyorum.

Cok grafik meraklisi degilsen

PS3 "E-F-S-A-N-E"

SuperSlim kasa ucuzdur. Ama resmen Sony uretimden kismak icin elinden gelen herseyi yapmis. Her yeri kalitesiz plastik kokuyor. O kasaya en fazla 400 lira eder. Fazla verme. CD'yi icine kendisi cekmiyor, senin kapagi acip CD'yi takman gerek.

Slim biraz daha pahalidir. Eger kirilabilem Slim modeli ise 500-550 liradan ilan koyuyorlar. Varsa butcen bundan al. CD'yi icine ceker.

FAT ise en babalaridir. Dokunmatiktir. Sogutma sistemi en guzeli onda. Arkasinda sigortasi var. Her yeri kalite kokuyor. Tek problemi var. Parlak siyah oldugu icin kendi kendine biraksan bile cizilebilme yetenegine sahip tek konsol.

FAT ve Slim arasinda ki tek fark FAT 65NM (CECHK-J-H) Slim (2xxx sonrasi) 45NM.

Baska fark yok. Yani slim kasaya fazla para dokmeyin. Bende FAT vae CECHK04. Cok guzel. Isinmiyor. Fan sesi yok. Iri ve buyuk oldugu, rengide parlak oldugu icin ben burdayim diye haykiriyor.

Bende superslim de var. Slim de var. Fat da var. Sorun varsa sorabilirsin.

Valla ben 380 TL'ye superslim model aldım yanında 3 tane oyun, 2 kol verdi. Allah nazardan saklasın çok güzel çalışıyor memnunum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş daha önce hiç PlayStation almadıysa, oynanacak yüzlerce oyun var. Bence alınır.
Demek istediğim o değil. Bende şu an PS4 Pro var, PS3 kullandım, PS2 kullandım. Grafik önemi değil 1-2 seneye kadar PS5 çıkış yapacak yani PS3 oyun desteği biticek o zeki arkadaşa sesleniyorum ben GTA 5 oynayamaz demedim oyun desteği bitecek artık PS5 çıkış yapacak dedim seni gidi zeki.

Kasa inceldikçe, fiyat düşüyor aynı zamanda kalite de düşüyor. Tatilde oynamayı düşünüyorum demişsiniz. Beni sadece bu tatil için idare etsin diye düşünüyorsanız superslim kasa tavsiye ederim. Ama bu tatilden sonra uzun vadeli oynayacaksanız olabildiğince büyük kasa almaya bakın. Dediğim gibi ne kadar slim kasa o kadar düşük performans, ısınma sorunları. :)

Benim nacizane fikrim; SuperSlim ucuz. Ucuzundan al gec. 2-3 oyun al onlari takaslaya takaslaya oyna.

Yok ben guzelmis biraz daha oynarim derseniz TEMİZ olmak sartiyla FAT ve Slim kasa. Slim kasalar cok pahalidir. Ama FAT biraz daha ucuzdur. Aralarinda ki tek fark, CELL ve RSX'te yapilan NM kucultmeler. Baska fark yok.

PS4 almalısın; bende de PS3 var Slim Kasa 500gb 2 kol var 8 tane oyun var (Gta 5 Fifa vs) hepsi orijinal letgo ya koymuştum 550 tl filan vermişti biri sonra satmamaya karar verdim. Aslında ben satıp üstüne para ekleyip PS4 alıcaktım,fakat PS4 te online girmek için PsPlus zorunluymuş Yılllık 200 tl ödemek zorunda olduğum için vazgeçmiştim aslında beni satmaktan vazgeçiren neden de bu oldu.Tabii senin fikrin ama PS3'e Artık Pes ve Fifa'dan başka oyun yüksek ihtimalle gelmeyecek. Eğer online oyun ağırlıklı oynuyorsan, oyunları 200 tl verecek isen her yıl, PS4 al veremem diyorsan, PS3 temiz olmak şartıyla ikinci el al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı