4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 29 Ocak 2022 #61 ibrahimsenn dedi: İşte bu yüzden kırık almayı düşünüyorum ve oyunlara para vermemiş oluyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında mantıklı PS5 kırılır ise alırız beleşe PS5 oyunu oynarız iyi fikir aslında Ama kırılmasına daha çok yol vardır, PS4 3 yılda kırıldı çünkü.
ibrahimsenn dedi: İşte bu yüzden kırık almayı düşünüyorum ve oyunlara para vermemiş oluyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında mantıklı PS5 kırılır ise alırız beleşe PS5 oyunu oynarız iyi fikir aslında Ama kırılmasına daha çok yol vardır, PS4 3 yılda kırıldı çünkü.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.699 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #62 ibrahimsenn dedi: Ben alıcam. Genişletmek için tıkla... O zaman neden konu açıp insanlar fikir belirtince kızıyorsun?
ibrahimsenn dedi: Ben alıcam. Genişletmek için tıkla... O zaman neden konu açıp insanlar fikir belirtince kızıyorsun?
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 29 Ocak 2022 #63 Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1287504 Fotoğrafınıda atıyorumda senin kafan almaz çünkü seçenek bu ister göz at ister atma. En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır Genişletmek için tıkla... Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be 439640 dedi: Aslında mantıklı PS5 kırılır ise alırız beleşe PS5 oyunu oynarız iyi fikir aslında Ama kırılmasına daha çok yol vardır, PS4 3 yılda kırıldı çünkü. Genişletmek için tıkla... PS4 almak mantıklı.
Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1287504 Fotoğrafınıda atıyorumda senin kafan almaz çünkü seçenek bu ister göz at ister atma. En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır Genişletmek için tıkla... Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be 439640 dedi: Aslında mantıklı PS5 kırılır ise alırız beleşe PS5 oyunu oynarız iyi fikir aslında Ama kırılmasına daha çok yol vardır, PS4 3 yılda kırıldı çünkü. Genişletmek için tıkla... PS4 almak mantıklı.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.251 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #64 ibrahimsenn dedi: Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be. PS4 almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar almak istiyorsan bize sorma.
ibrahimsenn dedi: Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be. PS4 almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar almak istiyorsan bize sorma.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 29 Ocak 2022 #65 Max Caulfield dedi: Bu kadar almak istiyorsan bize sorma. Genişletmek için tıkla... Ya benim konuma mı bağlı kaldınız gidin artık ister alırım almam sizene lütfen konuya mesaj yazmayın.
Max Caulfield dedi: Bu kadar almak istiyorsan bize sorma. Genişletmek için tıkla... Ya benim konuma mı bağlı kaldınız gidin artık ister alırım almam sizene lütfen konuya mesaj yazmayın.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 29 Ocak 2022 #66 ibrahimsenn dedi: Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be PS4 almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... PS4 artık yeni nesil oyunlarda 30 FPS'i zar zor tutturuyor. Hatta bazen 25 FPS'leri gördüğü malum ve çözünürlük 900P'ye kadar düşüyor.
ibrahimsenn dedi: Tamam sen şimdi CS:GO'na dönebilirsin orada savaş benimle değil. Yazma yeter be PS4 almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... PS4 artık yeni nesil oyunlarda 30 FPS'i zar zor tutturuyor. Hatta bazen 25 FPS'leri gördüğü malum ve çözünürlük 900P'ye kadar düşüyor.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #67 Max Caulfield dedi: Bu kadar almak istiyorsan bize sorma. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaş zaten yardım istemiyor öylesine açmış konuyu.
Max Caulfield dedi: Bu kadar almak istiyorsan bize sorma. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaş zaten yardım istemiyor öylesine açmış konuyu.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 29 Ocak 2022 #68 439640 dedi: PS4 artık yeni nesil oyunlarda 30 FPS'i zar zor tutturuyor. Hatta bazen 25 FPS'leri gördüğü malum ve çözünürlük 900P'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro'da o kadar sorun yok hatta PS4 SLI'mde de yok 30FPS oynatıyor ya bir 2077'de öyle.
439640 dedi: PS4 artık yeni nesil oyunlarda 30 FPS'i zar zor tutturuyor. Hatta bazen 25 FPS'leri gördüğü malum ve çözünürlük 900P'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro'da o kadar sorun yok hatta PS4 SLI'mde de yok 30FPS oynatıyor ya bir 2077'de öyle.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.251 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #69 ibrahimsenn dedi: PS4 Pro'da o kadar sorun yok hatta PS4 SLI'mde de yok 30FPS oynatıyor ya bir 2077'de öyle. Genişletmek için tıkla... Tamam o kadar iyi biliyorsan sorma. Direkt al. Ama sonra sorun oluyor diye konu açarsan buradaki kimse yardım etmez sana.
ibrahimsenn dedi: PS4 Pro'da o kadar sorun yok hatta PS4 SLI'mde de yok 30FPS oynatıyor ya bir 2077'de öyle. Genişletmek için tıkla... Tamam o kadar iyi biliyorsan sorma. Direkt al. Ama sonra sorun oluyor diye konu açarsan buradaki kimse yardım etmez sana.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 29 Ocak 2022 #70 Alınır mı? Zararları var mı? Elimde falan kalır mı?