2. el PS4 alınır mı?

Fiyatı 200 TL indirim yaptırdım o dediğiniz seslere dikkat ederim.

Bir de Last of Us part 1 + part 2 + GoW +GoW Ragnarok+ Horizon 3600 TL iyi mi?

Dediklerinize dikkat ederim fiyatı 7200'den 7000 yaptım bir de Last of Us part 1 + part 2 + GoW + GoW Ragnarok + Horizon 3650 iyi mi?

Fiyatı 7000'den 7200 yaptım

Son düzenleme:
Bir de Last of Us part 1 + part 2 + GoW +GoW Ragnarok+ Horizon 3600 TL iyi mi?
Bu oyunları dijital hesap olarak değil de kutulu alacaksanız Cd'lerin çizik olmamasına dikkat edin. Fiyat da ortalama olarak iyi duruyor belki 300 - 400 TL daha indirim yapılabilir. CD'ler Çizikse almayın hiç satarken düşük fiyata giderler. Benim tavsiyem acele etme cihazı ilk bir alın. Hatta Ps Plus'da Gow Ragnarok var onu oradan oynarsınız. Diğer oyunlar Plus kütüphanesinde var mı bir kontrol edin. Belki almana hiç gerek kalmaz bu oyunları. Yada dijitalde daha iyi indirim ile satın alabilirsin. Diğer arkadaşların dediklerine dikkat et ama şu da bir gerçek ki 5 yıllık cihaz fan sesi ve ısınma çok yapıyorsa artık işlemci macunu yenilenme zamanı gelmiştir. Bu yüzden yapar. Onu da baktınız çok ısınıyor ve fan sesi yapıyor, macun yenilemesi yapabilirsiniz ileride.

Bilemiyorum 2025'te PS4 almak ne kadar mantıklı? Sonuçta yavaştan desteği kesiliyor.. 1-2 yıl sonra elinde patlayacak sende satmaya çalışıcan kimse almayacak vs vs.. Hiç bulaşma bence git ps5 al. 20k civarına kapalı kutu satılıyor. 6 taksitte yaptırırsın aylık 3k civarına iş tamam...

Kullanabildiğin kadar kullanırsın sonra baktın sıktı satması da kolay olur ps4'e nazaran... Ona gta 6 çıkmaz bundan sonra bir çok oyun içinde destek verileceğini çok sanmıyorum.. Alırsın oyun oynarsın ama idareten bir alım olur gelecek vaat eden bir cihaz olmadığını biliyorsun...

Hocam oyunları bence almayın zaten bu işten bu gidişle cihaz ve oyun toplam 10k oldu bile 15k a PS5 var piyasada gene de PS4 alacağım diyosanız oyunları bence almayın psplustan üyelik yapın hem zibiltane oyun var ama benim tavsiyem oyunları da alacağınıza PS5 alın ya da direkt sadece cihazı ve psplus üyliği alın.

Hocam aldım cihazı bir 40 dk GTA 5 oynadım fan sesi çok hafif vardı tam duymak için kulağınızı bayağı yaklaştırmak gerekiyordu hdm da sorun yoktu CD okudu denedim 40 dk sonunda ısınma şu şekilde oldu laptop da oyun oynan dığındaki dakiler gibi ısındı bence normal di ısı elimi üstüne koyunca sıcaklık hissettim ama elimi çekecek veya yakacak kadar değildi.

Gayet iyi o zaman hocam hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…