2. el PS4 alırken nelere dikkat edilmeli?

Fat almam daha iyi gibi çünkü kırdırtıcam büyük ihtimal ve o kadar aşırı oynayacağımı düşünmüyorum.
Ortalama Fat kasa tek kollu 2000 tl cıvarı oluyor tabi CUH sürümüne göre değişir. Gözünüze kestirdiğiniz bir ilan olursa atarsanız daha faydalı olur CUH gerçekten önemli bir faktör.
Fat almam daha iyi gibi çünkü kırdırtıcam büyük ihtimal ve o kadar aşırı oynayacağımı düşünmüyorum.
Kırdırmanı tavsiye etmiyorum çok pişman olursun ayrıca olurda satarsan fiyatı yüksek miktarda düşecektir ayrıca online oyun oynayamazsın ve orijinal oyunlar çalışmaz.

Cuh dediğiniz versiyon oluyor herhalde. Kırdırtma için 7.02 ve altı gerekiyormuş ona dikkat ederim ve bulursam atarım. Teşekkürler
Kırdırmanı tavsiye etmiyorum çok pişman olursun ayrıca olurda satarsan fiyatı yüksek miktarda düşecektir ayrıca Online oyun oynayamazsın ve orijinal oyunlar çalışmaz.

Satar mıyım bilmiyorum vallahi şimdi. Online oynamayacağım zaten. orijinal oyun çalışmaz derken anlamadım orayı.

2. el PS4 almak istiyorum Eskişehir'den. Nelere dikkat etmem gerek, fiyat bandı sizce ne kadar olmalı yardımcı olur musunuz?

not: konsollarla ilgili bilgim yok denecek kadar az
YOU TUBE muzafer bascivan kanalında playstationa dair herşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…