2.el PS4 alırken nelere dikkat etmeli?

eren2662

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere yaırn 2.el PS4 alacağım fakat nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgim yok. Nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parlak kasalar sorunlu oluyor. Mat kasalardan bak.
images (17).jpeg

Mat kasa bu. Dışı tamamen mat plastikten oluşuyor.
images (18).jpeg

Bu parlak kasa. Ilk çıkan kasa bu. Bu kasanın sabit diskin bulunduğu kapak "Piano Black" olarak tabir edilen parlak ve ışığı yansıtan plastikten imal edilmiş.

Onun haricinde cihazı kendiniz deneyin. Denetmek istemeyen kişilerden cihaz almayın. Isı durumuna ve oyunda takılma olup olmadığına bakın.

Parlak kasalar sorunlu oluyor. Mat kasalardan bak. Eki Görüntüle 527462
Mat kasa bu. Dışı tamamen mat plastikten oluşuyor.
Eki Görüntüle 527463
Bu parlak kasa. Ilk çıkan kasa bu. Bu kasanın sabit diskin bulunduğu kapak "Piano Black" olarak tabir edilen parlak ve ışığı yansıtan plastikten imal edilmiş.

Onun haricinde cihazı kendiniz deneyin. Denetmek istemeyen kişilerden cihaz almayın. Isı durumuna ve oyunda takılma olup olmadığına bakın.
Slim kasa alacağım adam 3 ay önce almış 2021 yılına kadar garantisi varmış.

Tek şüphe duyduğum şey adam PS4 ü İzmir de gaming mağazasından almış ve garantisi oraya aitmiş sıkıntı olur mu?
Sony Eurasia(Sony'nin kendi verdiği garanti) garantisi yok ise yani ithalatçı garantili ise garanti yok gibi düşünmeniz gerek. Sony'nin kendi verdiği garanti hizmeti çok iyi. Sorun olunca genellikle yeni cihaz veriyorlar. Veya sorununuzu çözüyorlar. Ancak ithalatçı garantisinde satış sonrasında çok ilgilenmiyorlar. Sorununuz olursa eğer belki çözerler ancak ithalat garantili ürün alıpta sorun çıkınca ilgilendiklerine pek şahit olmadım.

Sony Eurasia(Sony'nin kendi verdiği garanti) garantisi yok ise yani ithalatçı garantili ise garanti yok gibi düşünmeniz gerek. Sony'nin kendi verdiği garanti hizmeti çok iyi. Sorun olunca genellikle yeni cihaz veriyorlar. Veya sorununuzu çözüyorlar. Ancak ithalatçı garantisinde satış sonrasında çok ilgilenmiyorlar. Sorununuz olursa eğer belki çözerler ancak ithalat garantili ürün alıp da sorun çıkınca ilgilendiklerine pek şahit olmadım.

Bu olay sıkıntı çıkarır mı acaba adam gerekirse beni ararsınız falan falan da demişti 3 aylık zaten kolay kolay bozulan bir cihaz da değil

Bu olay sıkıntı çıkarır mı acaba? Adam gerekirse beni ararsınız falan filan da demişti. 3 aylık zaten kolay kolay bozulan bir cihaz da değil zaten.
Onun kararını verecek sizsiniz. Playstation 4 genel olarak kusursuz bir cihaz. Sorun yaşayan çok insan yok. Bu garanti meselesinde tam konuşamıyorum. Şu iyidir şu kötüdür demek doğru olmuyor. Eurasia garantisi varsa garantisi var, ithalatçı garantisi varsa garanti yok gibi düşünün.

Onun kararını verecek sizsiniz. Playstation 4 genel olarak kusursuz bir cihaz. Sorun yaşayan çok insan yok. Bu garanti meselesinde tam konuşamıyorum. Şu iyidir şu kötüdür demek doğru olmuyor. Eurasia garantisi varsa garantisi var, ithalatçı garantisi varsa garanti yok gibi düşünün.
Teşekkürler bilgilendirme için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı