2.el PS4 mü 0 el PS4 mü?

HarunB70

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.Şu aralar PS4 almaya niyetliyim. Sizce sıfırmı almalıyım yoksa ikinci el mi? Sıfır diyorsanız öneri verir misiniz?
Eğer ikinci el diyorsanız öneri verir misiniz?
(Not 1 : PS4 ile video çekip arada canlı yayın arada youtube video atacağım).
(Not 2:Öneri derken link veya fikir).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa sıfır alın ama Sony Center'lardan almayın her yerde olduğundan daha pahalıya satıyorlar. Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerden indirim kollayabilirsiniz yada Kahramanan Konsol, SYD gibi yerlerden ithalatçı garantili değil Sony Eurasia garantili almanızı öneririm.

Konsollar kolay bozulmaz, ben garantisiz PS3 almıştım 2.el, 4 yıl dayandı sonunda PC almak için sattım.

Aslında kendim para biriktirerek alacağım şuanda yaklaşık 500tl biriktirdim annem babamda 300tl yardım edecek sahibinden.com da 900-1000 tl ye ikinci eller var sizce güvenilirmidir

Aslında kendim para biriktirerek alacağım şuanda yaklaşık 500tl biriktirdim annem babamda 300tl yardım edecek sahibinden.com da 900-1000 tl ye ikinci eller var sizce güvenilirmidir
Satan mağazaya bağlı.

Gittigidiyor ve Hepsiburada dan bak sıfır ürünler 1.100-1.200 arası.

15 aylık Ps4 var elimde. Alırken garantisini 5 yıla çıkarmıştım. Tertemiz. Nakit lazım bu nedenle satıyorum. Mersin'den elden satıyorum. Ilgilenirsen: 05373156351. Saygılar.

Arkadaşlar PS4.5 Neo'nun çıkacağını unutmuşum ondan dolayı şimdilik PS3 alıcam.Ps4'üde 15 Tatilde Ps3'ümü satar ve üstüne birazcık eklerim ve kolaylıkla sıfır alırım.

Bu arada hepinize TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…