2. el PS4 Pro kaç TL eder?

401146

Hectopat
Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almaya karar verdim. Series S fiyatları malum. (Lütfen Series S al yazmayın)

Kendisi birkaç yıl önce bir fiziksel mağazadan 1200 TL'ye almış. Titiz birisi, konsolda sorun çıkacağını sanmıyorum. Konsolu az kullanmış, şu an bilgisayarı iyi olduğu için hiç kullanmıyor. FIFA 2019 vs. gibi birkaç oyun var konsolda. Satın almayı teklif ettim. Kaç liraya almalıyım?

Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almaya karar verdim. Series S fiyatları malum. (Lütfen Series S al yazmayın)

Kendisi birkaç yıl önce bir fiziksel mağazadan 1200 TL'ye almış. Titiz birisi, konsolda sorun çıkacağını sanmıyorum. Konsolu az kullanmış, şu an bilgisayarı iyi olduğu için hiç kullanmıyor. FIFA 2019 vs. gibi birkaç oyun var konsolda. Satın almayı teklif ettim. Kaç liraya almalıyım?
Kaç gb ?

4000-4500 arası ideal.

Eğer arkadaşın çok paraya düşkün değilse hem arkadaşı olduğun için de sen sana eğer iyi arkadaşsanız 2000'e bırakabilir. 2500 de olabilir. Ek olarak dost ile ye iç; alışveriş yapma.

3800 3900 gibi bir fiyata alabilirsin ama eğer arkadaşın ise sana daha ucuza vercektir diye tahmin ediyorum.

1 TB yüksek ihtimal.
4000-4500 arası ideal.
Ben de öyle düşünüyorum, kendisine de bildirdim.
Eğer arkadaşın çok paraya düşkün değilse hem arkadaşı olduğun için de sen sana eğer iyi arkadaşsanız 2000'e bırakabilir. 2500 de olabilir. Ek olarak dost ile ye iç; alışveriş yapma.
Sınıf arkadaşım ama o kadar da iyi bir arkadaşlık yok. 2500 filan kendisi teklif ederse belki. Ama ben böyle düşük bir teklif yapamam.
7216b almanı tavsiye ederim ama daha pahalı oluyor 2.elide.Ama arkadaşın ucuza bırakırsa alabilirsin 4200 falan.
Modelini soracağım.
4000'den bir TL fazla verilmez. 3500 ideal.
Pazarlık deneyeceğim çok abartmadıkça.
3800 3900 gibi bir fiyata alabilirsin ama eğer arkadaşın ise sana daha ucuza vercektir diye tahmin ediyorum.
Umarım :)

Cevap yazan herkese teşekkürler. Aklımda az da olsa bir fiyat oluştu.

1 TB yüksek ihtimal.

Ben de öyle düşünüyorum, kendisine de bildirdim.

Sınıf arkadaşım ama o kadar da iyi bir arkadaşlık yok. 2500 filan kendisi teklif ederse belki. Ama ben böyle düşük bir teklif yapamam.

Modelini soracağım.

Pazarlık deneyeceğim çok abartmadıkça.

Umarım :)

Cevap yazan herkese teşekkürler. Aklımda az da olsa bir fiyat oluştu.
Bence 3,500 üzerinde teklif verme. Belki karşındaki çocuk daha cüzi düşünüyordur. Onun fiyatıyla senin fiyatının ortasında bir şeyde anlaşırsınız umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı