2. el PS4 Slim alınır mı?

Herkes yeterince söylemiş, inanılmaz pahalı. 2300'den fazlası Slim için, 3000'den fazlası da Pro için verilmez.
Galiba bu bu fiyatı yazmasındaki sebeb 5 aylık plus ve 20 oyun olması.
20 oyun neler var? Plus ile verilen bedava oyunlardır büyük ihtimalle daha 5 ayı kaldıysa. 1 yıllık Plus üyelik 240 TL.

Bir çoğu AAA oyun fifa 20+pes20

Bir çoğu AAA oyun fifa 20+pes20
Fifa serisinin 21'i hariç ikinci elde para etmez. Şu anda PS'nin en pahalı düzgün oyunları TLoU2 ve Ghost of Tsushima. Onların bile ikinci eli 200-300 galiba. (Şu an baktım, GoT sıfırı 300 TL)

Bol oyunlu çok daha uygun fiyatlı cihazlar görüyorum ben ikinci el sitelerde, bence daha çok araştırın.

Küçük bir ildeyseniz, başka cihaz kesinlikle yoksa bilemiyorum, ama o parayı etmez bence.

Herkese çok teşekkür ederim, sıfır normal PS4 alacağım galiba.

Hocam o zaman sahibinden ve Letgo gibi sitelerden beğendiğiniz ürünleri favorileri ekleyip, bütün ilanların satıcılarına soru sorun ürün hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese çok teşekkür ederim, sıfır normal ps4 alacağım galiba.
En mantıklı kararı almışsınız hocam şimdiden hayırlı olsun.Bu arada mega pack de alabilirsin az bir fiyat farkıyla bende onu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…