A aidan16 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl! www.letgo.com Bana gayet temiz geldi. Sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl! www.letgo.com Bana gayet temiz geldi. Sizin de fikirlerinizi almak isterim.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Pahalı gibi geldi.
A aidan16 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 LastikUsman dedi: Pahalı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bursa da en ucuz neredeyse bu var kırık cihazların 6000 7000 TL'ye satıldığı bile oluyor. GrrAm dedi: 3800 TL'ye bulurum. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım.
LastikUsman dedi: Pahalı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bursa da en ucuz neredeyse bu var kırık cihazların 6000 7000 TL'ye satıldığı bile oluyor. GrrAm dedi: 3800 TL'ye bulurum. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #5 aidan16 dedi: Bursa da en ucuz neredeyse bu var kırık cihazların 6000 7000 TL'ye satıldığı bile oluyor. Ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama tek kollu 0 oyunlu pahalı bence. Sor 2. kol varsa anca eder o kadar. Ben olsam beklerdim ama sorunsuz olduğuna eminseniz ala da bilirsiniz.
aidan16 dedi: Bursa da en ucuz neredeyse bu var kırık cihazların 6000 7000 TL'ye satıldığı bile oluyor. Ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama tek kollu 0 oyunlu pahalı bence. Sor 2. kol varsa anca eder o kadar. Ben olsam beklerdim ama sorunsuz olduğuna eminseniz ala da bilirsiniz.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #6 LastikUsman dedi: Ben olsam beklerdim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bile bile kazık yemenin lüzumu yok.
LastikUsman dedi: Ben olsam beklerdim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bile bile kazık yemenin lüzumu yok.