2. El PS4'ü İçindeki Oyunlarla Birlikte Almak

resio

Hectopat
Selamlar arkadaşlar. 2. El satış yapılan sitelerin birinden PS4 alacağım ve alacağım bu PS4'ün içinde yüklü oyunlar da var. Ben aldıktan sonra aldığım kişi PS4'ün içindeki hesabın şifresini falan değiştirip oyunlara erişimi mi engelleyebilir mi? Daha önce hiç PS kullanmadığım için bilmiyorum. 2. El alırken nasıl yapmak gerekir, yardımcı olur musunuz?

Evet aldıktan sonra şifresini vs değiştirirsiniz. E postanın da şifresini alıp değiştirin. Telefonla doğrulamayı falan da değişin. Bir sıkıntı olmaz.

Oyunların hepsi PSN hesabında ise evet, hesabı geri alabilme durumu var. Daha önce birisi daha yaşamıştı. Ama alır almaz siz değiştirirseniz bir sıkıntı olmaz.
Ayrıca, 'sahibinden' sitesinden alacaksınız değil mi?

Evet ordan yada letgodan. Arıyorum şu an

Hesap satın alımı önerilmez. Hesap sahibi her türlü o hesabı sizden geri alabilir. Boşa para vermiş olursunuz. Daha ucuza sadece konsolu alın, oyunları ucuz bir şekilde kutulu alıp takas yöntemiyle devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…