2. el PS5 alınır mı?

Eğer güvenilir bir satıcıysa neden olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yazın arkadaşlarla evde FIFA atarız diye 2. el PS5 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

FIFA'yı artık önermem de PS 5 öneririm. Yıldık, her sene nasıl daha kötüye gidiyorlar anlamak zor...

Bütçe dara giriyorsa temiz 2.el ya da sıfır bir series s'te düşünebilirsiniz.

Merhaba, yazın arkadaşlarla evde FIFA atarız diye 2. el PS5 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Sıfır yurtdışı ürünü denk getirebilirsen kaçırma önceliğin bu olsun, ikinci ellerden maksimum 1-2bin fazlaya bulunabiliyor. 2. El de alınır temiz kullanılmış bulununca yeni nesil bir konsol sonuçta eski değil.

Gidip de PlayStation kafelerden alma da temiz kullanan birini bulursan al.

PS oyunları pahalı. Şu ekonomide önermem. Para sorunu yoksa keyif için alınır mı alınır. Konsol için Series S öneririm. Oyuncu bilgisayarı yoksa ps5 yerine veya konsol yerine oyuncu bilgisayarı öneririm.

FIFA gibi grafik istemeyen bir oyun için PS5 alınmaz. Xbox One alın fazlası ile yeter. Bir de FIFA 23 hesabı falan alırsınız. Paranız boşa gitmez. FIFA her yıl daha kötü oldu bende bütün serileri vardı 2 yıldır alıyorum. Gereksiz. 2 tane kosolum var One X ve One 4K ile FHD arasında fark da yok. En dandik konsol da bile aynı görüntü. Diğer oyunlarda fark büyük. FIFA'da değil.

2. el SS en iyi seçim FIFA için.

Çoğu kişi Xbox önermişte ben Xbox kolunu sevmiyorum o sıkıntı ya bir de biz telefoncuyuz 0'a 15'e PS5 alıp 17'ye sattık, 15'e bir daha bulursak kendime alınır mı? Sence? -dijital-

Biz 15'e alıp 17'ye sattık, o yurt dışı miydi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…