2. el PS5 almak mantıklı mı?

Tamamdır teşekkürler.

Resmi olarak hiçbir doğrulama yok diye biliyorum. Xbox'da sızıntı vardı mesela kesin geleceği belli fakat PS tarafında bilinmiyor. Eğer beklemeyi düşünürseniz risk almış olursunuz.

Online oynamak için PS Plus paketlerinden herhangi biri lazım. En düşük ücretli paketi Essential diye biliyorum.

Ne farkları oluyor? Mesela 1 yıllık aldığım zaman 1 yıllık Game Pass gibi mi oluyor? Paketlerin farklarını tam çözemedim.

İlk PS deneyimim olacağı için bayağı bilgisizim bu konuda.

Ne farkları oluyor? Mesela 1 yıllık aldığım zaman 1 yıllık Game Pass gibi mi oluyor? Paketlerin farklarını tam çözemedim.

İlk PS deneyimim olacağı için bayağı bilgisizim bu konuda.
Şuradan bakabilirsiniz fakat ben size temel farklılıklarını söyleyeyim. Essential paketi ile aylık dağıtılan 3 veya 4 tane oyunu kütüphanenize ekleme şansınız oluyor. Extra ve Deluxe paketlerinde ise oyun kataloğuna sahip oluyorsunuz. Deluxe paketin Extra paketine göre farklılığı Klasikler kataloğuna erişimin olması. Birkaç oyunun da deneme sürümlerine falan sahip olabiliyorsunuz. Eski fiyatlar olsa Deluxe alın diyecektim fakat şuanki fiyatlandırma ile size tavsiyede bulunmam zor.

Anladım, duruma göre bakacağım, yıllık almak mantıklı geldi.

PS5 oyun fiyatları pahalı. PS Plus sistemi de %500 zamlandı Deluxe yıllık 2740 liraya yükseldi ayrıca Sony'nin Türkiye'den çekilmesi ile birlikte muhtelemen bir daha Türkçe dil destekli oyun gelmeyecek.

Bunları göz önünde bulundurmak lazım. Bu söylediklerim sizin için sorun teşkil etmiyorsa alınır elbette.

Game Pass aboneliğinde de aynıdır hocam. Yıllık alırsanız cüzi bir miktar kâr etmiş oluyorsunuz.

FC24 +PS5+PS+ bana 17 civarına gelecek galiba. 2. Kol olarak Dual shock 4 kullanabilir miyim yoksa DualSense mecbur mu?

Essential alacağım sanırım. Oyun olarak hikayeli oyunlari 2. Elden CD olarak almayı düşünüyorum hatta PS4 oyunları çalışacağı için PS4 CD'sini arkadaşlarımdan ucuza alırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…