Anladım büyük ihtimal 5'e falan gidecek benimki konusu da var zaten forumda. Sen ortalama kaça elden çıkartıp kaça PS5 alacaksın?
Uzun zamandır PS5 alma düşüncem vardı fakat 2. el almayı düşünüyorum, 2. ellerde sıkıntı çıkartan oldu mu veya siz aldıysanız bir sorun oluştu mu, alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?
Cano 4'ü yeni aldık 2 ay önce 11'e almıştık onu 9'a bırakıp üzerine 12 civarı bir para katıp öyle 2. el olarak almayı düşünüyorum.
İkinci el dışında günümüzde çıkan oyunların çoğu Türkçe dil desteğine sahip değil ingilizceniz yüksek seviyede ise konsol alın.
2. el çok tercih etmiyorum ben hijyen konusunda taktintılıyım ancak hijyen çok önemli değilse sizin için temiz kullanılan cihaz alabilirsiniz önerim esnafdan alın.
Hocam 21 bin TL ithalatçı garantili PlayStation 5 çok rahat bulursunuz ikinci el almayın.
Kral bende zaten güzel bir sistemli PC var ama kardeşim PlayStation rahat oynuyor ondan dolayı en son olanı alalım dedik 2. elini internet kafeci samimi olduğum bir abim var beraber o anlar diye her detayına bakacaktık ama dediğin gibi 21 bin TL'ye ithalatçı ürünler varmış öyle de yapabiliriz aslında mantıken.
Hocam 1. güzel bilgisayarınız varsa PlayStation almak çok da mantıklı değil ama sanırım bilgisayarı sen PlayStation kardeşin kullanacaksınız.
2. dil önemsiz gözükse de çok önemlidir şöyle düşün bir oyun çıktı PlayStation'a özel ve parasınıda hazırladın sonra bir baktın Türkçe dil desteği yok bu günümüzde çıkan oyunların yüzde 90 böyledir kullanacak kişinin İngilizce seviyesi yüksek olmalı.
Ayrıca oynayacağınız oyunlarda önemli yazabilir misiniz?
3. tanıdık diye araştırmadan etmeden direkt almayın sizi en çok tanıdık insanlar kazıklar ayrıca 2. el PlayStation 5 Slim 21 bin TL fiyat çeken adamdan uzak durun güvenilir esnaflarla 0 PlayStation'a pazarlık ile 19 bin veya 20 bine rahat bulursunuz.
4. PlayStation'da oyun fiyatları bilgisayara göre çok daha pahalı mesela son çıkan Assassin's Creed Shadows bilgisayarda 1750 TL PlayStation'da 2800 TL arada 1050 TL fark var bu fark vergi veya başka bir şey değil PlayStation keyfi koyduğu fiyat ayrıca bu keyfi fiyatlar sadece dediğim oyunda değil yeni çıkan oyunların yüzde 90 böyledir.
1. evet kral doğru kardeşim için diyorum.
2. şöyle diyeyim benim kardeşim GTA Online falan çok oynar zaten odun gibi oynadığı için dil falan hiç önemli değil oyunun izlemesini bile atlarız biz öyle hikayeyle vakit kaybetmem bitirdim diyeyim yeterli.
3. 2. el almayadabiliriz ben sadece meraktan konu açtım belki sıfır çekerim çocuğa belli olmaz.
4. hesapta zaten PS 4-5 bundle oyunlar var ve dediğim gibi çoğunlukla GTA 5 Online oynuyor fazla oyun sevmez.
Hikayeli oyun oynamadığını anladım ancak o zaman neden PlayStation alıyor kiPlayStation PC göre özel kılan şey PlayStation'a özel hikâyeli oyunlar tek oyun oynayacaksa 21 bin TL güzel 4060 bilgisayar bulursunuz.
3. dediğinizi anlamadım 0 PlayStation'a 5 19 bin TL.
4. fazla oyun sevmiyorsa PlayStation almasınşöyle düşünün Lamborghini alıp ben hız sevmiyorum 50 60 da giderim demek gibi.
Canım benim zaten 3070 var neden bir daha bilgisayar alalım ve PlayStation'u kardeşim daha rahat oynayabildiği için kullanıyor hikayeli oyunlar biz pek sevmeyiz ve çalışıyorum paramda var keyfi alıyorum PC'de pek kullanmam onun yerinede PlayStation daha çok seviyorum.
3. hayır 0 alacaksam 4 ay bekler Pro alırım çocuğa zaten 45 50 civarına tabii fiyatlar yerinde durursa.
4. fazla oyun sevmemesi dediğin birader çocuk 10 yaşında ne tür oyunlar oynamasını bekliyosun.
1. ben sizi tanımıyorum nereden bileyim?
3. Pro'da ithalatçı 33 bin civarında var.
4. 10 yaşında olduğunu nereden bileyim?
Size mantıklı sebepler ile öneride bulundum ister önerimi dinlersiniz ister dinlemezsiniz ben etkileyen bir şey yok siz ileride pişman olabilirsiniz.
1. o zaman dediklerimle kafa bulmamanı rica ediyorum.
2. -
3. Pro'yu yurt dışından alırım Polonya'da kuzenim gelecek o getirir zaten.
4. belirttiğim şeylerden anlaman gerek değil mi hangi büyük birisi PS5 alıp sadece GTA oynar.
Önerilerin için teşekkür ederim ama önermek dışında her şeyi söylediniz sağ olun.