Cihazım 2022'den beri bende, 2. sahibiyim. İlk sahibi cihazı bricklemiş, 5.50 gen-D yüklü orijinal şarj aleti olmadığı için USB V3 şarj modu yaptım. Kozmetiği 10 üzerinden 6 önceki sahibi bayağı hırpalamış cihazı. 4 GB Memory stick ve şarj kablosu ile kaç TL'ye satabilirim?
Sony PSP Oyun Konsolu Model: PSP 1003 ŞARJ CİHAZI VAR PİL VAR HAFIZA KARTI YOK KABLOLU KUMANDASI VAR PİL KAPAĞI VAR Sorunsuz çalışır durumdadır Kırık versiyona sahiptir internetten indireceğiniz oyunları hafıza kartına yükleyerek oynayabilirsiniz Pazarlık mesajları yanıtlanmayacaktır
www.letgo.com
Genelde bu fiyatlarda satılıyor.
1000TL'ye kadar çıkabilir belki.
Yerinde olsam çok paraya ihtiyacım yoksa elimde tutardım ya da bir çocuğa hediye ederdim dostum.
Cihazım 2022'den beri bende, 2. sahibiyim. İlk sahibi cihazı bricklemiş, 5.50 gen-D yüklü orijinal şarj aleti olmadığı için USB V3 şarj modu yaptım. Kozmetiği 10 üzerinden 6 önceki sahibi bayağı hırpalamış cihazı. 4 GB Memory stick ve şarj kablosu ile kaç TL'ye satabilirim?
900-1300 arasına gider. Satmanı tavsiye etmiyorum, birkaç yıl sonra bu cihazları bulmak çok zor olacak ve antika değeri görecek. Kullanmayacaksan bile temiz bir şekilde sakla bence.