Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 13 Eylül 2020 #11 omerfaruk9310 dedi: Teşekkürler. İtopya da güvenilir dediler ama patlıyor yavaş yavaş o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... İtopya başından beri bir acayip. Teknobiyotik'in hiçbir yamuğunu görmedim daha.
omerfaruk9310 dedi: Teşekkürler. İtopya da güvenilir dediler ama patlıyor yavaş yavaş o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... İtopya başından beri bir acayip. Teknobiyotik'in hiçbir yamuğunu görmedim daha.
omerfaruk9310 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #12 345582 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İtopya da güvenilir dediler ama patlıyor yavaş yavaş o yüzden sordum. Typhon18 dedi: İtopya başından beri bir acayip. Teknobiyotik'in hiçbir yamuğunu görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Orhun Kayaalp ve Dost Kayaoğlu video paylaşınca profesyoneller sandım fakat araştırınca öyle olmadıkları anlaşılıyor.
345582 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İtopya da güvenilir dediler ama patlıyor yavaş yavaş o yüzden sordum. Typhon18 dedi: İtopya başından beri bir acayip. Teknobiyotik'in hiçbir yamuğunu görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Orhun Kayaalp ve Dost Kayaoğlu video paylaşınca profesyoneller sandım fakat araştırınca öyle olmadıkları anlaşılıyor.
bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #13 Red Kit dedi: Dostum ekran kartı güncellemesi yapmayacaksan elindeki güç kaynağı bile oldukça yeterli. Hatta yapsan bile 600W birçok kartı besler. Yinede değiştireceksen sıfır almanı öneririm bütçen kaliteli bir güç kaynağı için çok çok yeterli. Genişletmek için tıkla... elimdeki güç kaynagına guvenemedım +80 plas yazısı yok sanırsam 4 5 senelık urun
Red Kit dedi: Dostum ekran kartı güncellemesi yapmayacaksan elindeki güç kaynağı bile oldukça yeterli. Hatta yapsan bile 600W birçok kartı besler. Yinede değiştireceksen sıfır almanı öneririm bütçen kaliteli bir güç kaynağı için çok çok yeterli. Genişletmek için tıkla... elimdeki güç kaynagına guvenemedım +80 plas yazısı yok sanırsam 4 5 senelık urun
PiyazBey Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #14 Cooler Master Thunder 600W kullanıyorum. +80 sertifikası yok. Bigisayarı yoğun kullanan biriyim ve 8 yıl oldu hala kullanmaya devam ediyorum.
Cooler Master Thunder 600W kullanıyorum. +80 sertifikası yok. Bigisayarı yoğun kullanan biriyim ve 8 yıl oldu hala kullanmaya devam ediyorum.