Merhaba arkadaşlar.
4-5 ay önce sistem toplamak için biraz araştırma yaptıktan sonra maddi nedenlerden dolayı ertelemiştim. Bu ara toplamak istiyorum ama kurdan dolayı fiyatlar uçmuş. O yüzden 2.ele yönelmek zorunda kaldım. Olabildigince minimumda tutarak tatminkar bi Ryzen sistem toplamaya çalıştım ( daha satın almadım listede her şey ). Parça degişimi 2. el olacagı için biraz zor olabilir duruma göre bakarım. Şu an sadece anakartı aldım.
Görüş ve önerilerinizi almak istiyorum sistem uyumlu mu vs diye şimdiden teşekkürler...
Sadece kasa-PSU-SSD sıfır alınacak.
R3 1300X gereksiz. R3 1200 almak daha ucuza gelecektir. R9 270X eskidi artık daha yeni bir ekran kartlarına geçilmeli. Benim tavsiyem RX 570. 2.el temiz bulunursa kullanılır. Ama R9 270X'den zarar gelmez de eskidiği için adamlar sana ölmüş kartı verebilirler. Umarım istediğin olur. İyi günler dilerim.
Ekran kartı 1050ti 4gb olmalı (msi marka dışında) ve psu fsp 500w daha iyi gibi.
Anakartı almışsınız ama geri iade edebilirseniz gigabyte ga-ab350m-ds2 100tl daha uyguna.
R3 1300X gereksiz. R3 1200 almak daha ucuza gelecektir. R9 270X eskidi artık daha yeni bir ekran kartlarına geçilmeli. Benim tavsiyem RX 570. 2.el temiz bulunursa kullanılır. Ama R9 270X'den zarar gelmez de eskidiği için adamlar sana ölmüş kartı verebilirler. Umarım istediğin olur. İyi günler dilerim.
İlerde 1-2 tık upgrade yaparım diye 1300x tercih ettim bide beni sıkıntıya soksun istemedim alacagım işlemcinin upgrade yapınca..Ekran kartı konusundada fazla bi seçenegim yok 2. el olacagı için
Sahibindenden alacam..
Powercolor HD 6950-HD7870
Sapphire ve Asus olarak R9 270X var şuan gözüme çarpan..max 350 TL bandında..
İlerde 1-2 tık upgrade yaparım diye 1300x tercih ettim bide beni sıkıntıya soksun istemedim alacagım işlemcinin upgrade yapınca..Ekran kartı konusundada fazla bi seçenegim yok 2. el olacagı için
Sahibindenden alacam..
Mantıklı gelen Sapphire oldu bana göre..
Yorumlarına baktım sandiskten falan daha iyiymiş..
Sahibindenden alacam..
Mantıklı gelen Sapphire oldu bana göre..
Yorumlarına baktım sandiskten falan daha iyiymiş..