2. el R9 280X alınır mı?

Bütçe
1700
Peki hocam ısınma sorunu ne kadar yaşıyorsunuz? Ayrıca kaç watt lık bir ekran kartı almam gerekiyor?

GTX 960 veya 1050 Ti öneririm. R9 serisi çok güç tüketiyor.

Peki hocam ısınma sorunu ne kadar yaşıyorsunuz? Ayrıca kaç Watt'lık bir ekran kartı almam gerekiyor?

Sorunuz PSU olarak sordunuz diye düşünüyorum, benim i5 3470 işlemcim ile beraber 460Watt sertifikasız PSU sorunsuz olarak kullandırtıyor bana ekran kartını, ısınma sorunu yıllardır çalışmayan bu kartı 1 aydır kullanıyorum termal temizliğini yapmadım daha buna rağmen maksimumu 77 dereceyi gördüm, ortalama oyunda 68 72 derece arasında gidip gelmekten yakında termal macun ve termal pad eklemeleri yaptıracağım. Elimde ki Asus modeli. Soğutmasını soracak olursan.

Ama hocam aralarında uçurum farkı var. Nispeten ucuz(1500-1700) aralığında ekran kartı önerir misiniz?
Performans farkında sadece FPS olarak bakarsan üzülürsün. Kredi kartı ile alabilirsin bıraktığım linkteki 1050 ti'ı. 75W güç çekiyor ayrıca ve ısınmıyor. Elindeki paraya çok ısınan çok güç tüketen bir kart almak mı istiyorsun? bence alma.

1300-1400 lira aralığında R7 370 de var fakat ben 1050 ti öneririm.

Hocam şu sistem nasıl? Alınır mı?

R9 290X kullanıyorum gayet iyi. Fakat ne kadar işimi görse de yalan yok yakında 3070'e geçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…