2.el RAM alınır mı?

İmamic

Hectopat
Yer
düzce
Düzce'de oturuyorum, sarı sitede Düzce'de oturan bir adam 4 GB Samsung 2400 MHz RAM'i 200₺ ye satıyor çok az kullanıldı dedi ve normal de Param Güvende ile satıyor ama ben elden alırım alırsam. Sizce alınır mı? Alırsam ne gibi sıkıntılar çıkabilir? Test falan istemem gerekiyor mu? RAM'i eski laptopumu güçlendirmek için alacağım. Şu an takılı RAM Samsung 4 GB 2133MHz bir RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzce'de oturuyorum, sarı sitede Düzce'de oturan bir adam 4 GB Samsung 2400 MHz RAM'i 200₺ ye satıyor çok az kullanıldı dedi ve normal de Param Güvende ile satıyor ama ben elden alırım alırsam. Sizce alınır mı? Alırsam ne gibi sıkıntılar çıkabilir? Test falan istemem gerekiyor mu? RAM'i eski laptopumu güçlendirmek için alacağım. Şu an takılı RAM Samsung 4 GB 2133MHz bir RAM.
200-300 TL daha koyup sıfır ram alınabiliyor ama bütçe yoksa ve temizse alınabilir. G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM ikinci el alınmaz bence az daha biktirin sıfır alın ve her RAM eski RAM'le uyumlu olmayabilir çökme yaşarsın.

Hocam laptop eski zaten ondan pek para harcayasım yok. RAM olarak da Samsung, Kingston gibi markalar daha uzun ömürlü oluyor die biliyorum.

Yani sorun çıkacağını sanmam ama Memtest86 yapmasını isteyebilirsiniz. Ya da Param Güvende ile alıp test sonucuna göre iade edebilirsiniz. Bir de bu da var bütçeniz uygunsa.

Memtest'i soracağım.

RAM ikinci el alınmaz bence az daha biktirin sıfır alın ve her RAM eski RAM'le uyumlu olmayabilir çökme yaşarsın.

Bildiğim kadarıyla RAM 2400MHz olsa da bende 2133 MHz çalışacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı