2.el RAM alınır mı?

Bütçe
20000

Nervio1

Kilopat
9070XT R7 7800x3D bulunan bir sistem topluyorum. Sizce 2. el RAM alınır mı? Uygun fiyata Lexar Thor OC DDR5 RAM CL-38 (16 GB X 2) 6000 MHz buldum. Normalde RGB bulunan bir RAM istiyordum ancak fiyatını uygun ve 0 ayarında olduğunu görünce kararsız kaldım biraz daha üstüne koyup XPG'ya da Corsair RAM mi alsam hem daha düşük CL oluyor genelde.
İlanlar bunlar bir de RAM yakın tarihte alındıysa (4-5 ay) test etmeden alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT R7 7800x3D bulunan bir sistem topluyorum. Sizce 2. el RAM alınır mı? Uygun fiyata Lexar Thor OC DDR5 RAM CL-38 (16 GB X 2) 6000 MHz buldum. Normalde RGB bulunan bir RAM istiyordum ancak fiyatını uygun ve 0 ayarında olduğunu görünce kararsız kaldım biraz daha üstüne koyup XPG'ya da Corsair RAM mi alsam hem daha düşük CL oluyor genelde.
İlanlar bunlar bir de RAM yakın tarihte alındıysa (4-5 ay) test etmeden alınır mı?
Alınır, çalışsın Memtest geçsin yeter, RAM GPU/CPU gibi değildir.
1768764266912.png

Zaten adamlar iyi para kazanmaya başladılar bu ram satma işinden RAM krizinden dolayı sorunlu çok çıkacağını sanmıyorum bilgisaraya takıp deneyin çalışsın ve görsün yeter başka test etmeniz gerekn çok bir şey yok ama bir denemeniz gerekiyor bunu. O yüzden mümkünse param güvende ile almaya çalışın derim, eğer sıfır değilse sattığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı