L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 20 Eylül 2025 #1 1000₺'ye 2. el Razer BlackShark V2 X alınır mı? Kulaklığım sağlam ama fiyatı beğendim ve şu anki kulaklığım yavaş yavaş ölüyor. Garantisi duruyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
1000₺'ye 2. el Razer BlackShark V2 X alınır mı? Kulaklığım sağlam ama fiyatı beğendim ve şu anki kulaklığım yavaş yavaş ölüyor. Garantisi duruyormuş.
shinoaxd Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Lil Wonka dedi: 1000₺'ye 2. el Razer BlackShark V2 X alınır mı? Kulaklığım sağlam ama fiyatı beğendim ve şu anki kulaklığım yavaş yavaş ölüyor. Garantisi duruyormuş. Genişletmek için tıkla... O civarlara bulabilirsen Arctis 1 alabilirsin onun dışında sıfırı ile arasında çok fark yok sıfır almanı daha çok öneririm.
Lil Wonka dedi: 1000₺'ye 2. el Razer BlackShark V2 X alınır mı? Kulaklığım sağlam ama fiyatı beğendim ve şu anki kulaklığım yavaş yavaş ölüyor. Garantisi duruyormuş. Genişletmek için tıkla... O civarlara bulabilirsen Arctis 1 alabilirsin onun dışında sıfırı ile arasında çok fark yok sıfır almanı daha çok öneririm.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 20 Eylül 2025 #3 shinoaxd dedi: O civarlara bulabilirsen Arctis 1 alabilirsin onun dışında sıfırı ile arasında çok fark yok sıfır almanı daha çok öneririm. Genişletmek için tıkla... Elden alacaktım hocam da şehrimde yok
shinoaxd dedi: O civarlara bulabilirsen Arctis 1 alabilirsin onun dışında sıfırı ile arasında çok fark yok sıfır almanı daha çok öneririm. Genişletmek için tıkla... Elden alacaktım hocam da şehrimde yok
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 Alınır.