2. el Razer Blackwidow Chroma V2 vs sıfır Razer Blackwidow Chroma V3

Bütçe
600

Cristo20

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar V2 için yabancı forumlarda Razer'ın en iyi klavyesi deniyor. 2. el bir yerde buldum, indirimli sıfır V3 fiyatıyla aynı fiyatta. V3 de pek övülen bir klavye değil. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar V2 için yabancı forumlarda Razer'ın en iyi klavyesi deniyor. 2. el bir yerde buldum, indirimli sıfır V3 fiyatıyla aynı fiyatta. V3 de pek övülen bir klavye değil. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Corsair kulaklık standını almak isterim fakat size mesaj göndereceğim yeri bulamadım..

İkisini de kullandım uzun süre. İki klavye de sıfır olsaydı V2 çoğu kullanıcı için daha iyi bir seçenek olurdu. Fakat ikinci elde ne tarz sorunlar yaşanacağını bilmek mümkün olmuyor, aldıktan kısa süre sonra çift tıklama gibi sorunlar çıkarsa paranıza yazık olacak.
Sıfır alırsanız garantiden değişim yapılır.

V3 konusunda ise, eski sürümlerinden sonra kullanılan malzemede kalite farkı belli oluyor. Fakat gayet iyi bir klavye. Çok daha iyi klavyelerim olmasına rağmen V3 ü sıklıkla kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

İkisini de kullandım uzun süre. İki klavye de sıfır olsaydı V2 çoğu kullanıcı için daha iyi bir seçenek olurdu. Fakat ikinci elde ne tarz sorunlar yaşanacağını bilmek mümkün olmuyor, aldıktan kısa süre sonra çift tıklama gibi sorunlar çıkarsa paranıza yazık olacak.
Sıfır alırsanız garantiden değişim yapılır.

V3 konusunda ise, eski sürümlerinden sonra kullanılan malzemede kalite farkı belli oluyor. Fakat gayet iyi bir klavye. Çok daha iyi klavyelerim olmasına rağmen v3'ü sıklıkla kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Anladım çok haklısınız hocam teşekkür ederim sıfır almak daha mantıklı olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı