H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 2. el garantisiz 1 sene kullanılmış Razer DeathAdder V2 alınır mı 360 TL'ye?
PPrens Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.672 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Mart 2023 #2 Ben 2-3 ay önce 300 TL'den almıştım hiçbir sorunu yok. Güven veriyorsa al geç.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Hayatsız dedi: 2. el garantisiz 1 sene kullanılmış Razer DeathAdder V2 alınır mı 360 TL'ye? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ucuza viper v2 aldı bir sorun çıkınca garantiye gönderdi sıfır yollamışlar. Garantisiz almayın bence.
Hayatsız dedi: 2. el garantisiz 1 sene kullanılmış Razer DeathAdder V2 alınır mı 360 TL'ye? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ucuza viper v2 aldı bir sorun çıkınca garantiye gönderdi sıfır yollamışlar. Garantisiz almayın bence.
H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 PPrens dedi: Ben 2-3 ay önce 300 TL'den almıştım hiçbir sorunu yok. Güven veriyorsa al geç. Genişletmek için tıkla... Çalıştığını gördüm video attı Hyuuga Neji dedi: Arkadaşım ucuza viper v2 aldı bir sorun çıkınca garantiye gönderdi sıfır yollamışlar. Garantisiz almayın bence. Genişletmek için tıkla... garantisizde yokki hiç
PPrens dedi: Ben 2-3 ay önce 300 TL'den almıştım hiçbir sorunu yok. Güven veriyorsa al geç. Genişletmek için tıkla... Çalıştığını gördüm video attı Hyuuga Neji dedi: Arkadaşım ucuza viper v2 aldı bir sorun çıkınca garantiye gönderdi sıfır yollamışlar. Garantisiz almayın bence. Genişletmek için tıkla... garantisizde yokki hiç
PPrens Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.672 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Mart 2023 #5 Hayatsız dedi: garantisizde yokki hiç Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl kullanılmış deyince garantili sandım pardon. Garantisiz alma kesinlikle. Git sıfırına ver kafan ağrımasın.
Hayatsız dedi: garantisizde yokki hiç Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl kullanılmış deyince garantili sandım pardon. Garantisiz alma kesinlikle. Git sıfırına ver kafan ağrımasın.
H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 PPrens dedi: Ben 1 yıl kullanılmış deyince garantili sandım pardon. Garantisiz alma kesinlikle. Git sıfırına ver kafan ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Ya sıfırda yokkı 1300 TL pahalı geliyor
PPrens dedi: Ben 1 yıl kullanılmış deyince garantili sandım pardon. Garantisiz alma kesinlikle. Git sıfırına ver kafan ağrımasın. Genişletmek için tıkla... Ya sıfırda yokkı 1300 TL pahalı geliyor
pmanx Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #7 1 sene kullanıldığını bilemeyiz ne yazık ki garanti yoksa, daha da eskidir belki o yüzden bize güvenin ve almayın. faturası olanını almaya çalışın o zaman alınır.
1 sene kullanıldığını bilemeyiz ne yazık ki garanti yoksa, daha da eskidir belki o yüzden bize güvenin ve almayın. faturası olanını almaya çalışın o zaman alınır.