O Olent Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 2. el Wireless Rival 3 almak mı yoksa kablolu SteelSeries Prime almak mı daha mantıklı? Rival 3 az kullanılmış. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2023
2. el Wireless Rival 3 almak mı yoksa kablolu SteelSeries Prime almak mı daha mantıklı? Rival 3 az kullanılmış.
ShimerraTR Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Sistem Özellikleri R9 7950X3D ASUS 4090 Z790 MAİNBOARD Cinsiyet Erkek Meslek Robotik uzman 2 Ekim 2023 #2 Olent dedi: 2. el Wireless Rival 3 almak mı yoksa kablolu SteelSeries Prime almak mı daha mantıklı? Rival 3 az kullanılmış. Genişletmek için tıkla... wireless mause alma pişiman olursun bende rival 3 vardı şu an kutusunda Artı 0 Eksi
Olent dedi: 2. el Wireless Rival 3 almak mı yoksa kablolu SteelSeries Prime almak mı daha mantıklı? Rival 3 az kullanılmış. Genişletmek için tıkla... wireless mause alma pişiman olursun bende rival 3 vardı şu an kutusunda
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 2 Ekim 2023 #3 SteelSeries'in Sensei Ten hariç hiçbir mouse'u alınmaz. Bütçe ne kadar? Artı 0 Eksi
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 Kablo sizin için sıkıntı değilse kablosuz mouse önermem hocam. Artı 0 Eksi
KS KS O Olent Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 432150 dedi: SteelSeries'in Sensei Ten hariç hiçbir fareyi alınmaz. Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 700 TL Max 800'e çıkabilirim ama o zamanda cebimde para kalmaz hocam ShimerraTR dedi: wireless mause alma pişiman olursun bende rival 3 vardı şu an kutusunda Genişletmek için tıkla... Neden hocam bensaid16 dedi: Kablo sizin için sıkıntı değilse kablosuz mouse önermem hocam. Genişletmek için tıkla... Kablo kalabalığından kurtulmak için heves etmiştim hocam ama öneriniz varsa kabloluyada bakabilirim. Artı 0 Eksi
432150 dedi: SteelSeries'in Sensei Ten hariç hiçbir fareyi alınmaz. Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 700 TL Max 800'e çıkabilirim ama o zamanda cebimde para kalmaz hocam ShimerraTR dedi: wireless mause alma pişiman olursun bende rival 3 vardı şu an kutusunda Genişletmek için tıkla... Neden hocam bensaid16 dedi: Kablo sizin için sıkıntı değilse kablosuz mouse önermem hocam. Genişletmek için tıkla... Kablo kalabalığından kurtulmak için heves etmiştim hocam ama öneriniz varsa kabloluyada bakabilirim.
2 210550 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 67 2 Ekim 2023 #6 Rival 3 kullanıyorum mouse güzel ama pil dayanmıyor ilk aldığımda 5 gün gidiyordu pili şimdi güncelleme verdiler 2 hafta rahat gidiyor. Artı 0 Eksi
Rival 3 kullanıyorum mouse güzel ama pil dayanmıyor ilk aldığımda 5 gün gidiyordu pili şimdi güncelleme verdiler 2 hafta rahat gidiyor.
KS KS O Olent Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #7 210550 dedi: Rival 3 kullanıyorum mouse güzel ama pil dayanmıyor ilk aldığımda 5 gün gidiyordu pili şimdi güncelleme verdiler 2 hafta rahat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de arkadaşımda var o memnundu ama forumdakiler pek sevmiyor sanırım bir sebebi vardır başka önerilerinizi bekliyorum. Artı 0 Eksi
210550 dedi: Rival 3 kullanıyorum mouse güzel ama pil dayanmıyor ilk aldığımda 5 gün gidiyordu pili şimdi güncelleme verdiler 2 hafta rahat gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de arkadaşımda var o memnundu ama forumdakiler pek sevmiyor sanırım bir sebebi vardır başka önerilerinizi bekliyorum.
2 210550 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 67 2 Ekim 2023 #8 Pil ile sorunun yoksa tavsiye ederim ben memnunum çok konforlu bir mouse ilk aldığımda sayfaları kaydırınca atlamalar yapıyordu belki ondan memnun olmaya bilirler şuan sorun yok güncelleme ile düzeldi. Artı 0 Eksi
Pil ile sorunun yoksa tavsiye ederim ben memnunum çok konforlu bir mouse ilk aldığımda sayfaları kaydırınca atlamalar yapıyordu belki ondan memnun olmaya bilirler şuan sorun yok güncelleme ile düzeldi.