2.el RT 6700 XT alınır mı?

Bütçe
6500
Bulunursa Red Devil ROG kadar sağlam bir soğutma sağlıyor.
Red devilin soğutması ROG ve NİTRO'dan iyi hocam. Tek sorunu bu modelde çok fazla coil whine oluyor.

ROG alırdım ama CW can sıkıcı olabiliyor. XFX'te de vardır belki satıcı söylememiştir ya da gerek görmemiştir.

Sadece ekstrem kalitedeki kartlarda CW olmayabiliyor, bunun haricinde hemen her yeni nesil sayılan güçlü kartlarda var, eğer 80-90 FPS civarında bile bu ses duyuluyorsa o zaman problem edilebilir.

Bende Gaming X var CW yok XFX vardı onda vardı ama can sıkmıyordu. Red Devil aldım 6900XT o çok canımı sıkıyor

Bende Gaming X var CW yok XFX vardı onda vardı ama can sıkmıyordu. Red Devil aldım 6900XT o çok canımı sıkıyor

Hangi FPS aralıklarında CW sesi geliyor hocam? Mesela bende 6700 var 200 FPS'ye yaklaşınca hafif ses gelmeye başlıyor, 500 FPS'ye yaklaşınca ince tiz sesi net duyulmaya başlıyor ama sessiz ortam lazım, kulaklıkla vs. hiç duyulmaz.

O şekilde bakmadım ama Core Clock düşürdüm 1800'lere kadar o zaman ses kesildi. Bu sefer de 6700XT gücüne yaklaştı 7600X'i soğutamadığım ve sadece CS oynadığım için 5600'lü sisteme geri geçtim. 4K TV için aldım güya bir PSU alıp TV'nin yanına koyacağım CW sorun olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…