2. el RTX 2060 alınır mı?

Bütçe
5000

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
4-5 TL bütçem var. Temiz, sorunsuz Gigabyte veya MSI gibi bilindik bir marka ekran kartı almak istiyorum. RX 580'den geçiş yapacağım. Yüksek FPS beklentim yok, 60-120 FPS yeterli. Bu bütçeyle alınabilir mi, ya da önerebileceğiniz ilan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

R5 3600.

Corsair 16 GB.

MSI M520A Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 üretim kart? Piyasadakilerin çoğu 2-3 sene kullanılmış cihazlar.
Hiç bir sorun olmaz hocam, bir hafta önce düşük fiyatlı Gainward GTX 1060 6 GB aldım ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Eğer fiziksel olarak satış yapılacaksa portları kontrol edebilir ve FunMark, 3D Mark... gibi testler yapabilirsin.

4-5 TL bütçem var. Temiz, sorunsuz Gigabyte veya MSI gibi bilindik bir marka ekran kartı almak istiyorum. RX 580'den geçiş yapacağım. Yüksek FPS beklentim yok, 60-120 FPS yeterli. Bu bütçeyle alınabilir mi, ya da önerebileceğiniz ilan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

R5 3600.

Corsair 16 GB.

MSI M520A Pro.

Alınır.

RX6600 çok çok daha mantıklı olur.

AMD'den korkuyorum açıkçası NVIDIA'dan AMD'ye geçtim yapamadım yazılım sorunu ayar yapıyorum kendi kendine kapatıyor uğraşmak istemiyorum coil whine sesi çıkarıyor fazla derecede, elden çıkarmak istiyorum işlemci de AMD ekran kartında NVIDIA tercih ediyorum.

AMD'den korkuyorum açıkçası NVIDIA'dan AMD'ye geçtim yapamadım yazılım sorunu ayar yapıyorum kendi kendine kapatıyor uğraşmak istemiyorum coil whine sesi çıkarıyor fazla derecede, elden çıkarmak istiyorum işlemci de AMD ekran kartında NVIDIA tercih ediyorum.

RX 580 kullanıyorsunuz, AMD de sorun yaşama olasılığınızin çok bol olduğu bir seri. 6000 serisi böyle değil. Yine de NVIDIA istiyorsan 2060 Super bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı