Herkese iyi günler dilerim saygıdeğer Technopat sakinleri. Yaklaşık olarak 2 gündür aralıksız olmak üzere sistem araştırması yaptım. Elimde RX6500Mli bir HP Victus vardı. Onu sattım ve şimdi masaüstü sistem alacağım. Bütçem normalde 19000₺. Ama şans eseri sarı sitede 1.5 yıllık bir setup buldum. Özellikleri:
BenQ Zowie XL2411K 24'1ms Full HD pivot monitör 144Hz.
Yanında gaming kulaklık ve mouse veriyor.
Toplamda 16.500₺'ye anlaştık.
Bugün buluşmaya gideceğim.
Sistem hakkında tavsiyeniz ve görüşleriniz benim için altın değerindedir. Zira ilk defa masaüstü PC alacağım. Saygılarımla.
Herkese iyi günler dilerim saygıdeğer Technopat sakinleri. Yaklaşık olarak 2 gündür aralıksız olmak üzere sistem araştırması yaptım. Elimde RX6500Mli bir HP Victus vardı. Onu sattım ve şimdi masaüstü sistem alacağım. Bütçem normalde 19000₺. Ama şans eseri sarı sitede 1.5 yıllık bir setup buldum. Özellikleri:
Sistem hakkında tavsiyeniz ve görüşleriniz benim için altın değerindedir. Zira ilk defa masaüstü PC alacağım. Saygılarımla.
Bu aralar bütçem acayip kısıtlı ve borç batağındayım diyebilirim. Sistemin komple kutu faturası mevcutmuş. Zaten benim de hikayeli oyunlarla pek işim olmuyor. Genellikle Valorant, LoL giriyorum. Yine de gitmez derseniz başka bir yol çizeceği
Herkese iyi günler dilerim saygıdeğer Technopat sakinleri. Yaklaşık olarak 2 gündür aralıksız olmak üzere sistem araştırması yaptım. Elimde RX6500MLi bir HP Victus vardı. Onu sattım ve şimdi masaüstü sistem alacağım. Bütçem normalde 19000₺. Ama şans eseri sarı sitede 1.5 yıllık bir setup buldum. Özellikleri:
Yanında Gaming kulaklık ve mouse veriyor.
Bu aralar bütçem acayip kısıtlı ve borç batağındayım diyebilirim. Sistemin komple kutu faturası mevcutmuş. Zaten benim de hikayeli oyunlarla pek işim olmuyor. Genellikle Valorant, LoL giriyorum. Yine de gitmez derseniz başka bir yol çizeceği.
Vallahi 144Hz ekran ile birlikte 18binden 16500e düştü.
Kardeşim ben körüm kusuruma bakma. Fiyat monitör ve ekipman dahilindeyse makul ama o güç kaynağı sakat biraz. Şu anda 1 güç kaynağı 1500 2000TL civarında.