2023 Nisan tarihinden beridir Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB kullanıyorum. 2,5 yıldır hiçbir bakım vs. yapmadım, dümdüz kullandım. Kutusu falan duruyor, 2. el sitelerine baktım ancak 6 bine koyan da var, 9 bine de, verdiğim bilgilere göre bu tarihte kaç bine satılığa koymak ideal olur acaba?
2023 Nisan tarihinden beridir Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB kullanıyorum. 2,5 yıldır hiçbir bakım vs. yapmadım, dümdüz kullandım. Kutusu falan duruyor, 2. el sitelerine baktım ancak 6 bine koyan da var, 9 bine de, verdiğim bilgilere göre bu tarihte kaç bine satılığa koymak ideal olur acaba?
12 GB olması güzel 3070 8 GB piyasası 9K bandında olması lazım, ortalama RX6600 piyasasının 1-2K üstüne koymak mantıklı duruyor kartın gerçekten sorunsuzsa 8K bandına ilan açılabilir. Pazarlıkla 7-7.5 arası adil fiyat gibi duruyor.
Bizzat aynı modeli satmaya çalışıyorum 9 binden başladım ancak güzelce araştırınca 7 bine bir kaç müşteri çıktı eğer zamanınız varsa 7500/8000 zorlayabilirsiniz. Ben ancak 7000`e satabiliyorum. Eğer ASUS yada MSİ gibi 3 fanlı bir model olsaydı rahatlıkla 8000 ve üstü ediyor ancak Zotac Twin Edge pek tutulan bir model değil.