E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 649 Çözümler 1 Pazartesi 21:38 #1 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb.
3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.824 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:42 #2 eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Hocam korozyan var mı ona bakın bir de garanti vidasına yeterli.
eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Hocam korozyan var mı ona bakın bir de garanti vidasına yeterli.
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:46 #3 eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Garanti vidasına bakın bir de stres testte neler yapıyor bir bakın.
eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Garanti vidasına bakın bir de stres testte neler yapıyor bir bakın.
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 267 Çözümler 5 Pazartesi 21:52 #4 eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Garanti vidası FurMark testi benchmark test ve oyun testine bakıniz.
eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Garanti vidası FurMark testi benchmark test ve oyun testine bakıniz.
xenk2626 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:52 #5 eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Açıldıysa alma zaten (büyük fark yoksa) Garanti-fatura(garanti zorunlu değil)illaki olmalı.
eutrias dedi: 3060 Ti almayı düşünüyorum. Yaptırmam gereken şeyleri söyler misiniz? FurMark testi, kartın içi açıldıysa neleri kontrol etmeliyim vb. Genişletmek için tıkla... Açıldıysa alma zaten (büyük fark yoksa) Garanti-fatura(garanti zorunlu değil)illaki olmalı.