2. el RTX 3060 Ti FurMark testi 83 derece normal mi?

MrbnArda

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir ikinci el RTX 3060 Ti almak istiyorum. Biriyle anlaştım ve kartın 2023 yaz ayında alınıp grafik tasarım işinde 6 ay kullanıldıktan sonra kutusuna kaldırdığını söyledi. FurMark MSAA 8X 1080p ayarda 10 dakikalık test sonucu kart 83 dereceye çıkmış. Bu normal mi? Ben termal macunun kuruyabileceğini düşünüyorum. Böyle bir durum mümkün olabilir mi? İçi açılmamış daha önce. Termal macun yenilemek istersen sana kendimin kullandığımı gönderebilirim, masrafa girmemiş olursun dedi. Güvenmeli miyim? Macun yenilesek sıcaklık düşer mi sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_1468.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1469.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1468.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1469.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 20

OCCT ile test et termal macun yenilemesi ile illaki sıcaklıklar bir nebze düşecektir. Ne kadar para ödeyeceksin 3060 Ti için.

OCCT ile test et termal macun yenilemesi ile illaki sıcaklıklar bir nebze düşecektir. Ne kadar para ödeyeceksin 3060 Ti için.

8750 TL'ye anlastik hocam OCCT testini hangi ayarlarda kaç dakika ve nasıl yapmamız gerek bir de macun kuruma konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Kartın tam modeli nedir? Oldukça yüksek çıkmış sıcaklık değeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…