bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #11 Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sisteme ekleme yapsan daha iyi olabilir bence. @SpinG bu işlerden pek anlamıyorum hocam sizce sorun ne. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza RX6600 sistemler var. senbenvesilahım dedi: https://shbd.io/s/eptijCi6 arkadaşlar alınır mı sizce? Bence güzel PC. Genişletmek için tıkla... 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız.
Gorkemm.jk dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sisteme ekleme yapsan daha iyi olabilir bence. @SpinG bu işlerden pek anlamıyorum hocam sizce sorun ne. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza RX6600 sistemler var. senbenvesilahım dedi: https://shbd.io/s/eptijCi6 arkadaşlar alınır mı sizce? Bence güzel PC. Genişletmek için tıkla... 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #12 bdxmrz dedi: Daha ucuza RX6600 sistemler var. 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Evet benzer yanıta cevap verdim zaten.
bdxmrz dedi: Daha ucuza RX6600 sistemler var. 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Evet benzer yanıta cevap verdim zaten.
S senbenvesilahım Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #13 bdxmrz dedi: Daha ucuza RX6600 sistemler var. 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız. Genişletmek için tıkla... 2.el 6800xt li sistem pahalı gibi geldi gözüme yada benmi bulamadım anlamadım
bdxmrz dedi: Daha ucuza RX6600 sistemler var. 2. el ararsanız temiz 6800XT bakabilirsiniz sonra da kendiniz toplarsınız. Genişletmek için tıkla... 2.el 6800xt li sistem pahalı gibi geldi gözüme yada benmi bulamadım anlamadım