2. el RTX 3070 Ti EVGA FTW3 Ultra alınır mı?

Benim amacim Ürünün temiz olması. 1000TL-500TL daha ucuza bulursun felan önemli değil zaten. Bu arkadaşın kart temiz duruyor hem de evgayı bu zamana kadar hep çok beğenmişimdir o yüzden denk gelince ve fiyatta high-end bir 3070ti için ortalama geldi. Dediğim gibi fiyatlardan cok anlamıyorum o yüzden zaten konu açtım. Bundan sonra upgrade muhtemelen bir şey bozulmazsa hiç yapmam yada sistemi satıp am5 geçerim.

temiz bi kartsa işini görecekse ben de aynı fikirdeyim biraz fazla verilip alınabilir. testlerini iyi yap yinede, şimdiden hayırlı olsun.

9K çok hocam, verilmez. Zaten bütçeyi 10K yaptığınızda karşınıza 3080 çıkıyor. Bence 40 serisi için para biriktirin veya 50 serisini bekleyin. 40 serisinin fiyatı o zaman düşecektir ve sizin için de ikinci elde güzel fırsatlar bulunabilir. 3080 temiz olarak zor bulunur. Keza 3070 Ti gibi kartlarla da zamanında fazlasıyla mining yapıldı. Yine de temiz bulabilirseniz 3080 mantıklı olabilir. Fakat haberiniz olsun, kart trafo gibi. 300-330W arası tüketiyor. PSU ona göre hazır olmalı. Ya da undervolt yapabilirseniz hem kart ısınmaz hem de ömrü uzar. Aynı zamanda güzel yaparsanız performans kaybı da yaşamazsınız.

Hocam içi açılmış mining yapılmış orta seviye 3070tilar bile 7.5k istiyorlar temiz az kullanılmış 1 yil garantili en iyi modellerden biri için 9k bana ortalama geldi. 3070ti ve üstünü almak istemiyorum ustte de dediğim gibi işlemcim ryzen 5 5600 ve 1080p fps oyuncusuyum 3070ti ve üstü alırsam performansım artmayacak zaten. Amacım iyi bir 3070ti almak. Bir de memleketteyim (iç anadoluda nüfusu az bir il) o yüzden referansları olan güvenilir bir satıcı bulup havale sonrası kargo şeklinde alacağım bu kriterler de dedikleriniz zor. İstanbulda felan olsam elden daha kolay olabilirdi tabi.

Hocam o zaman bence bütçeyi arttırıp ileride bir kart alın. 50 serisi çıkınca sıfır 5060 alınabilir. Tabii fiyatları ne olur bilemiyorum. Umarım ki uygun olur. Gidişat korkutucu sonuçta. Şimdilik 3060 ile idare edersiniz. 1080p için halen yeterli bir kart. Aceleye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…