X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Selam, 2. el bir RX 550 aldım ve 10 dakika FurMark testi yaptım. Maksimum %75 ısındı. Bu iyi bir şey mi?
Selam, 2. el bir RX 550 aldım ve 10 dakika FurMark testi yaptım. Maksimum %75 ısındı. Bu iyi bir şey mi?
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 25 Aralık 2022 #2 75 santigrat derece anlamındaysa iyi bir değer.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.758 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 %75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? timuti dedi: 75 santigrat derece anlamındaysa iyi bir değer. Genişletmek için tıkla... Bence değil. Rx 550 ısınan bir kart bile değil.
%75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? timuti dedi: 75 santigrat derece anlamındaysa iyi bir değer. Genişletmek için tıkla... Bence değil. Rx 550 ısınan bir kart bile değil.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.518 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Aralık 2022 #4 10 dakika FurMark testi olmaz. 30 dakika yaparsanız daha belirgin olur.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Galaxes dedi: %75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? Bence değil. RX 550 ısınan bir kart bile değil. Genişletmek için tıkla... Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Galaxes dedi: %75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? Bence değil. Rx 550 ısınan bir kart bile değil. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaptım zKEBAB dedi: 10 dakika FurMark testi olmaz. 30 dakika yaparsanız daha belirgin olur. Genişletmek için tıkla... 30 dakika çok uzun bir süre değil mi?
Galaxes dedi: %75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? Bence değil. RX 550 ısınan bir kart bile değil. Genişletmek için tıkla... Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Galaxes dedi: %75 derken derece nedir hocam? Hangi ayarlarda yaptınız SS atar mısınız? Bence değil. Rx 550 ısınan bir kart bile değil. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaptım zKEBAB dedi: 10 dakika FurMark testi olmaz. 30 dakika yaparsanız daha belirgin olur. Genişletmek için tıkla... 30 dakika çok uzun bir süre değil mi?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.758 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #6 xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Fan ayarı yaparsanız daha sağlıklı olur. O zaman normal diyelim.
xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Fan ayarı yaparsanız daha sağlıklı olur. O zaman normal diyelim.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.518 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Aralık 2022 #7 xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 1 saat yaparsanız daha belirgin sonuçlar alabilirsin.
xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 1 saat yaparsanız daha belirgin sonuçlar alabilirsin.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.758 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #8 xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. zKEBAB dedi: Hayır 1 saat yaparsanız daha belirgin sonuçlar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli.
xSloxy dedi: Ama bendeki kart RX 550'nin mini versiyonu normale göre boyutu daha küçük. Eki Görüntüle 1613160Bu şekilde yaptım 30 dakika çok uzun bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. zKEBAB dedi: Hayır 1 saat yaparsanız daha belirgin sonuçlar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.518 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Aralık 2022 #9 Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben aksini iddia etmedim ki. 30 dakika veya 1 saat yaparsa ısınma konusunda daha belirgin bir sonuç alabilir dedim. Dediğiniz gibi fan ayarları yapabilirse daha iyi olur.
Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben aksini iddia etmedim ki. 30 dakika veya 1 saat yaparsa ısınma konusunda daha belirgin bir sonuç alabilir dedim. Dediğiniz gibi fan ayarları yapabilirse daha iyi olur.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #10 Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı nereden yapabilirim acaba?
Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı nereden yapabilirim acaba?