Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.771 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 xSloxy dedi: Fan ayarı nereden yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile yapabilirsiniz. Overclock ve soğutma bölümüne gidip konu açın.
xSloxy dedi: Fan ayarı nereden yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile yapabilirsiniz. Overclock ve soğutma bölümüne gidip konu açın.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #12 Galaxes dedi: MSI Afterburner ile yapabilirsiniz. Overclock ve soğutma bölümüne gidip konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
Galaxes dedi: MSI Afterburner ile yapabilirsiniz. Overclock ve soğutma bölümüne gidip konu açın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Aralık 2022 #13 Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce bende RX550 aldım. 1920x1080 15 dakika FurMark testinde Max 59 derece olmuştu.
Galaxes dedi: Hocam zaten FurMark'taki gibi oyunlar zorlamıyor. RX 550 ile AAA oynayacağınız da sanmıyorum. Fan ayarı yaparsanız daha iyi olur. Hocam hiçbir oyun FurMark'taki 1 saat gibi zorlayamaz zaten. RX 550'den bahsediyoruz. Fan ayarı yapılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce bende RX550 aldım. 1920x1080 15 dakika FurMark testinde Max 59 derece olmuştu.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.771 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #14 zKEBAB dedi: Birkaç ay önce bende RX550 aldım. 1920x1080 15 dakika FurMark testinde Max 59 derece olmuştu. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden bana da pek normal gibi geldi. Bu kart ısınmıyor pek çünkü ama arkadaşta sanırım mini modeli varmış ve galiba soğutması pek de iyi değil.
zKEBAB dedi: Birkaç ay önce bende RX550 aldım. 1920x1080 15 dakika FurMark testinde Max 59 derece olmuştu. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden bana da pek normal gibi geldi. Bu kart ısınmıyor pek çünkü ama arkadaşta sanırım mini modeli varmış ve galiba soğutması pek de iyi değil.
X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #15 Galaxes dedi: Bu yüzden bana da pek normal gibi geldi. Bu kart ısınmıyor pek çünkü ama arkadaşta sanırım mini modeli varmış ve galiba soğutması pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Evet, mini modeli var.
Galaxes dedi: Bu yüzden bana da pek normal gibi geldi. Bu kart ısınmıyor pek çünkü ama arkadaşta sanırım mini modeli varmış ve galiba soğutması pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Evet, mini modeli var.